Grohe Quickfix - Verrassend eenvoudig

Twee linkerhanden en een nieuwe kraan nodig? Geen probleem! GROHE QuickFix helpt jou bij je badkamer- of keukenproject. Wanneer je voor QuickFix-producten gaat, heb je alles in één doos voor jouw doe-het-zelf-project. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of het installeren van een nieuwe douche, QuickFix helpt je op weg. Zelfs als je twee linkerhanden hebt. Bekijk de producten hieronder!

Grohe Quickfix

Het vervangen van een kraan hoeft geen moeilijke klus te zijn. Al helemaal niet met GROHE QuikFix. GROHE QuickFix helpt jou bij je badkamer- of keukenproject. Met een handige tool, een stappenplan en duidelijke video’s kan ook jij de badkamer- of keukenkraan vervangen. Zelfs met twee linkerhanden! In de doos van QuickFix producten zit het juiste gereedschap voor de installatie, zodat je meteen aan de slag kunt. Hierdoor is jouw installatieklus zo gefixt.

Alles compleet

Bij aankoop van een GROHE QuickFix ontvang je in de doos de kraan die je hebt gekocht én de handige 3-in1 Quicktool. Dit is de enige tool die je nodig hebt om jouw GROHE QuickFix-kraan te installeren.

Daarnaast bevat de doos ook een handige QuickGuide zodat je stap voor stap weet wat je moet doen. De lange handleidingen zijn verleden tijd en vervangen voor een eenvoudige guide!

Ook kun je via de bijgeleverde QR-codes installatievideo’s bekijken. De video's bevatten behulpzame tips en trucs. Zo weet je precies wat je moet doen. Zelfs als je nog nooit een kraan hebt vervangen!

Zo kun je met trots nog een tikkeltje extra genieten van je nieuwe kraan of douche!

Duurzaam

Wist je dat als onderdeel van GROHE’s duurzaamheidsdoelstellingen er geen plastic verpakking meer in de doos zit? Op deze wijze dragen wij bij aan een beter milieu.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur