Vola

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1969 reviews
Er zijn hierboven 17 producten zichtbaar
Naar boven

Vola

Vola is een populair en bekend merk in onze branche en omdat Sanitairwinkel er alles aandoet om jouw droombadkamer te realiseren bieden wij ook producten aan van deze Scandinavische fabrikant. Vola is van origine een Deens familiebedrijf uit de negentiende eeuw en sinds de jaren 60 van de vorige eeuw produceert het bedrijf onder meer kranen.

Zo waren zij een van de eerste bedrijven dat kranen aanbood, waarbij de technische delen in de muur waren weggewerkt; iets wat toentertijd een compleet nieuw concept was. Vola groeide in de rest van de twintigste eeuw nog verder uit op internationaal vlak en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal gewaardeerd merk dat innovatie en functionaliteit toevoegt aan badkamers.

Alle producten van Vola worden vandaag de dag nog steeds in Denenmarken gemaakt, wat toch vaak garant staat voor een goede kwaliteit. Alle producten van Vola zijn volgens henzelf gemaakt van de beste materialen, en hiernaast geniet Vola ook van de kwaliteitsstandaarden ISO9001 & ISO14001, voor hun inspanningen voor een milieuvriendelijke productie.

Het assortiment van Vola

Zoals al eerder gezegd staat Vola bekend om zijn kranen. Over het algemeen zijn deze inzetbaar voor zowel de badkamer als de keuken, maar Vola maakt ook specifieke keukenkranen. Deze zijn over het algemeen ietwat groter dan de traditionele kranen die je ziet in de wastafel.

Naast de kranen biedt Vola ook andere producten aan, waaronder badkameraccessoires. Hieronder verstaan wij bijvoorbeeld handdoekhaken, toiletrolhouders en toiletborstelhouders. In totaal bieden wij van Sanitairwinkel 31 verschillende Vola producten aan en met dit ruime aanbod weet je zeker dat je wel iets hiervan kunt toevoegen aan jouw sanitair.

Kwaliteit van de producten van Vola

De kwaliteit van de Vola producten ligt erg hoog. Zo vindt de gehele productie plaats in hun fabriek in Denenmarken, wat betekent dat de productiekwaliteit al van hoog niveau is, maar ook de materialen zijn van de bovenste plank. Voor hun productie gebruikt Vola alleen staal en koper. Vola geeft aan dat zij alleen ruwe materialen van de beste kwaliteit gebruiken, om zo kwalitatief goede producten te kunnen garanderen.

Duurzaamheid

Vola is ook erg actief bezig op het gebied van duurzaamheid. Zo zet het bedrijf zich in voor een circulaire productie en hebben zij een innovatieve aanpak op het gebied van recycling en energieconsumptie. Al het natuurlijke afval dat ontstaat tijdens de productie wordt teruggevorderd en gerecycled, om zo nieuwe koperen en stalen cilinders te produceren die hergebruikt kunnen worden voor nieuwe producten. Dit proces verkleint de behoefte voor nieuwe materialen, die gewonnen moeten worden ten koste van het milieu, wat Vola een stap dichter bij een circulaire productie brengt.

Design van Vola

Vola is een innovatief merk en dit is al jarenlang het geval. Hun eerste ontwerp van inbouwkranen dateert terug naar 1968 en meer dan 50 jaar later geniet het ontwerp nog steeds van wereldwijde populariteit. Ook heeft het Deense bedrijf meerdere prijzen gewonnen op het gebied van design en is het ook geselecteerd voor een design-collectie in he Stedelijk Museum in Amsterdam.

Vragen over Vola?

Als je vragen hebt over de producten van Vola, of een ander aspect van jouw sanitair, dan kun je eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder op weg en wij willen je als gehele organisatie graag verder helpen in de zoektocht naar jouw droombadkamer. Ook kun je een van onze showrooms bezoeken en de producten van dichtbij bekijken.

Series