Abk Imoker

Over ABK Imoker

ABK Imoker is een grote Italiaanse tegelfabrikant met wereldwijde allure. Vanuit het ‘tegelhart’ van Italië, de regio Modena, creëren zij de mooiste tegels. ABK Imoker is een echte trendsetter met veel verschillende series en collecties. De tegels zijn geschikt voor gebruik in de huiselijke sfeer, maar ook voor industrie en architectonische omgevingen. In veel verschillende maten, kleuren en stijlen produceert het merk een flinke reeks tegels. Bekijk hierboven ons assortiment. Van stoere industriële tegels, tot tegels met een patroon. Bij ABK Imoker vind je tegels voor elke stijl badkamer.

ABK Imoker geschikt voor binnen en buiten

Vanuit Italië produceert ABK Imoker volgens de laatste trends in interieur en grafisch design vloertegels en muurtegels in verschillende afmetingen. Deze tegels zijn geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Zo kun je de buitenruimte en de binnenruimte op elkaar laten aansluiten. Zo zijn de tegels van ABK Imoker dus op veel meer plekken te gebruiken dan enkel in badkamer, keuken of toiletruimte.

Origineel ontwerp

Dit tegelmerk creëert originele oplossingen voor thuis, voor winkels en voor publieke ruimtes. Dit doen ze door tegels te produceren die een verfijnde esthetiek combineren met uitstekende technische prestaties. De tegels zijn flexibel in te zetten op zowel de vloer als op de wand. Het ABK Imoker assortiment speelt in op de hedendaagse smaak, maar is ook een uniek geheel van materialen die gemakkelijk onderling kunnen worden gecombineerd. Zo is er voor elke stijl een ABK Imoker-combinatie te maken.

ABK Imoker wordt geproduceerd in Italië

ABK Imoker is een top 10-speler in de Italiaanse keramische en porseleinen tegelsector. Het bedrijf heeft 600 medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar. De kwaliteit van haar producten en service wordt gegarandeerd door twee ultramoderne fabrieken, één in Finale Emilia en de andere in Solignano Nuovo. Samen hebben de fabrieken een totale productiecapaciteit van 7 miljoen m². Komen er een paar vierkante meters jouw kant op?

ABK Imoker kopen?

Je vindt hierboven ons volledige online assortiment. Benieuwd naar hoe deze tegels er in het echt uitzien? Als we ze in één van onze showrooms hebben liggen kun je dat zien op de productpagina. Heb je deskundig advies nodig van onze medewerkers? Dan ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur