Showroomacties

Benieuwd naar actuele showroomacties? Op deze pagina vind je er alles over. Iedere actie is maar tijdelijk geldig, dus maak snel een afspraak en profiteer!

Gratis tegels

GRATIS TEGELS

Met de juiste tegels maak je je badkamer of toiletruimte helemaal af. En hoe mooi is het dat dit deze maand extra voordelig kan!? In onze showrooms ontvang je namelijk gratis tegels bij je bestelling! Deze actie is geldig bij een besteding vanaf € 2500. Vanaf dit bedrag ontvang je voor € 175 aan gratis tegels. Hoe hoger het totaalbedrag, hoe hoger het bedrag aan gratis tegels dat je krijgt. Het bedrag kan oplopen tot € 1000 aan gratis tegels.

* Deze actie loopt van 6 februari 2024 tot en 1 april 2024

Bezoek één van onze showrooms

Ontdek onze showrooms

Actievoorwaarden gratis tegels

  • Je ontvangt de gratis tegels als korting op je aanschaf van een badkamer of toiletruimte in één van onze showrooms.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
  • Deze gratis tegel actie loopt tot en met 1 april 2024.

Maak een afspraak of kom gewoon langs in één van onze showrooms en profiteer.

 


 

Kom eens langs!

De zoektocht naar een nieuwe badkamer begint vaak met het opdoen van inspiratie. In onze showrooms zijn verschillende complete badkamers te bekijken, maar ook losse sanitair producten. Daarom is een bezoek aan de showroom een goede eerste stap naar jouw nieuwe badkamer.

Tijdens je bezoek bespreken we graag jouw wensen en helpen we je bij het maken van de juiste keuzes.

Ontdek jouw stijl

Al onze showrooms zijn voorzien van een inspiratietafel waar je jouw persoonlijke moodboard samen kunt stellen. Ga aan de slag met allerlei tegels, kranen, kleurstalen en samples zodat je meteen weet of de verschillende kleuren en materialen mooi bij elkaar staan. Je kunt zelf spelen met de verschillende materialen. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar met productadvies naar aanleiding van jouw wensen.

afspraak showroom