Alape

Alape

Het Duitse Alape produceert al vanaf 1896 wastafels en waskommen van geglazuurd staal. Centraal bij het ontwerpen van producten staan hoge kwaliteit, maar ook ethisch en tegelijk tijdloos design. Door de toepassing van geglazuurd staal kan men onbegrensd vormen, oppervlakten en afmetingen toepassen in combinatie met een ongekende precisie.

Geglazuurd staal

Geglazuurd staal wordt gekenmerkt door zijn lange levensduur, kleurechtheid en lichte gewicht. De oppervlakte van geglazuurd staal is poriënvrij en daardoor gemakkelijk te reinigen. Door de glasachtige kwaliteit kunnen micro-organismen en vuildeeltjes geen houvast vinden, waardoor maximale hygiëne gegarandeerd is. Verder zijn de producten bestand tegen hoge temperatuurverschillen, zowel hitte als koude.

Het fabricageproces van Alape

Elke wastafel en waskom wordt door Alape individueel geproduceerd. Het productieproces bestaat dus grotendeels uit gespecialiseerde manuele productie en wordt ondersteund door enkele geautomatiseerde deelprocessen. Alape vertrouwt voor de beste resultaten op de vakkennis van hun medewerkers.

Alape wastafels en waskommen

Het assortiment wastafels en waskommen van Alape bestaat uit onderbouw waskommen, inbouw waskommen, half-ingebouwde waskommen, opbouw waskommen, schotelvormige waskommen, wastafels voor wandmontage, wastafels voor staande montage en wastafels met onderkast. Daarnaast zijn enkele uitstortgootstenen beschikbaar. Alle witte wastafels zijn ook verkrijgbaar met het innovatieve ‘ProShield’. Deze techniek voegt zilver toe aan de producten waardoor een bacteriedodend en schimmelvrij oppervlak ontstaat.

Alape producten kopen?

In onze webshop vind je een ruim aanbod van het merk Alape. Het je advies nodig bij het uitzoeken van een Alape product, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Ook zijn een aantal producten terug te vinden in onze showrooms. Kom dan ook eens langs voor een passend advies.