Douchegordijnstangen

Op zoek naar een douchegordijnstang? Als je een douchegordijn hebt, dan heb je natuurlijk ook een stang nodig waar deze aan kan hangen. Bij Sanitairwinkel vind je een ruim assortiment douchegordijnstangen in verschillende vormen, kleuren en afmetingen. Bekijk snel het aanbod en bestel vandaag nog je nieuwe douchegordijn rails. 

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45822 reviews

Douchegordijnstangen

Ben je op zoek naar een douchegordijn, dan is Sanitairwinkel het juiste adres. Binnen het assortiment vind je de douchegordijnstang die voldoet aan jouw wensen. Zoek je een rechte stang of een hoekstang? En wil je deze in chroomkleur of zwart? Wat jouw wensen ook zijn, met de douchegordijnstangen binnen ons assortiment vind je de juiste stang.

Verschillende vormen douchegordijnstangen

Douchegordijnstangen zijn er in verschillende vormen. Heb je een rechte stang nodig of juist met een bocht? En moet dit een strakke 90 graden bocht zijn of juist een vloeiende lijn? Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het binnen ons assortiment.

Douchegordijnstang verstevigen aan plafond?

In sommige situaties is het nodig om de douchegordijnstang te verstevigen met een plafondstang. Bijvoorbeeld een douchegordijnstang met een bocht die geen ondersteuning heeft behalve de zijwanden. Hier kan een plafondstang nodig zijn om voldoende stabiliteit te verkrijgen. Als je twijfelt of een plafondstang nodig is, laat je dan adviseren door onze deskundige medewerkers. Zowel telefonisch als in de showroom helpen we je graag.

Douchegordijnstangen zonder boren

Voor rechte douchestangen die tussen twee wanden bevestigd worden is boren niet nodig. In dergelijke situaties kun je kiezen voor een verstelbare douchestang. Deze stang kan vervolgens zodanig afgesteld worden dat deze zichzelf vastklemt tussen de twee wanden. Op deze manier zit de douchegordijnstang erg stevig vast en kan deze geen kant meer op!

Maak je douchegordijnstang compleet

Een douchegordijnstang is natuurlijk pas compleet als je hier ook een douchegordijn bij hebt. Ook deze vind je binnen ons assortiment. Maak je douchegordijnstang compleet!

Douchegordijn rails kopen bij Sanitairwinkel.nl

Douchegordijn rails zijn er natuurlijk in alle soorten en maten en dat maakt het soms wat lastig om een goede keuze te maken. Wil je er zeker van zijn dat jouw nieuwe douchegordijn rails passen bij de rest van je badkamer? Neem in dat geval contact op met onze klantenservice of kom eens langs in één van onze showrooms. We helpen je graag!