Handdoekhouder zwart

Heb je nog geen plek om je handdoeken op te bergen? Of wil je je handdoek na gebruik goed laten drogen? Kijk dan eens naar ons uitgebreide assortiment zwarte handdoekhouders. Met zwarte accessoires geef je je badkamer een luxe, maar ook industriële uitstraling.

Handdoekhouder zwart

Zwarte handdoekhouders zijn verkrijgbaar in compacte en statische uitvoering, maar ook als draaibare variant voor meerdere handdoeken. Combineer met een houtlook meubel of planchet en maak je industriële look helemaal af. Vaak zijn in dezelfde series ook andere accessoires verkrijgbaar. Zo kun je je hele badkamer voorzien van accessoires in dezelfde stijl. Qua assortiment zijn de zwarte handdoekhouders grofweg te verdelen in twee soorten.

Enkele en dubbele zwarte handdoekhouders

Kies voor een enkele of dubbele handdoekhouder wanneer je na gebruik je handdoek goed wilt laten drogen. Hierdoor drogen handdoeken vele malen sneller dan wanneer je ze op de grond gooit of over de deur hangt. Ook geeft het je badkamer een veel opgeruimdere uitstraling. Dit soort handdoekhouders zijn dan ook erg handig in de nabijheid van de wastafel.

Zwarte handdoekhouders als opbergruimte

Een aantal handdoekhouders zijn specifiek gemaakt om grotere aantallen schone handdoeken stijlvol in op te bergen. Helemaal wanneer je geen ruim badmeubel hebt kan dit een goede oplossing zijn om meer opbergruimte te creëren. In combinatie met de juiste kleur handdoeken kan dit ook een prachtige en sfeervolle aanvulling zijn van je badkamer.

Bevestiging van zwarte handdoekhouders

De meeste zwarte handdoekenrekken zijn te bevestigen door middel van schroefbevestiging. Mocht je dat niet willen is er ook een ruime selectie van handdoekenrekken met een alternatieve bevestigingswijze. Verder zijn een aantal merken te monteren met montagelijm. Heb je een radiator? Misschien is dan een radiatorhaak een goede optie. In een grotere badkamer kun je denken aan vrijstaande handdoekhouders of handdoekladders.

Soorten zwarte handdoekhouders

Zwarte handdoekenrekken zijn te verkrijgen in allerlei soorten, materialen en maten. Zo zijn er al handdoekenrekken beschikbaar vanaf ongeveer 10cm breed. Bij een grotere badkamer kun je denken aan handdoekenrekken tot een breedte van 100cm. Qua materiaal heb je de keuze tussen RVS, metaal, messing, aluminium of kunststof. Verschillende merken bieden zwarte handdoekenhouders aan, zoals bijvoorbeeld: Tiger, Wiesbaden, Sealskin, Differnz en Saniclass.

Zwarte handdoekhouder kopen?

Sanitairwinkel heeft een ruim aanbod zwarte handdoekenrekken. Het gehele aanbod is online terug te vinden en gemakkelijk te bestellen. Ook zijn de handdoekhouders terug te vinden in onze showrooms. Kom dan ook vrijblijvend langs voor advies, of neem eenvoudig contact op.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur