Horren

Zet u graag uw ramen open bij warm weer, maar heeft u daarbij veel last van insecten? Dan is een hor voor uw badkamerraam een geschikte oplossing! Bij Sanitairwinkel zijn verschillende raamhorren te vinden in verschillende afmetingen. Al deze artikelen zijn terug te vinden op deze pagina. Bekijk het assortiment en bestel direct online.  

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45858 reviews

Insectenwerende hor

Een insectenwerende hor zorgt er voor dat ongewenste insecten als muggen en vliegen uw huis en badkamer niet binnen dringen. Zo blijven de ruimtes insectvrij, terwijl u toch kunt ventileren. Horren zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Een inzethor is eenvoudig te monteren door middel van een handig klemsysteem. De hor is niet permanent en makkelijk te verwijderen wanneer u alleen zomers een hor nodig heeft.

Hor voor draaikiepraam

In plaats van standaard openslaande ramen hebben veel ruimtes tegenwoordig draaikiepramen, ook wel kiep kantelramen genoemd. Deze ramen zorgen ervoor dat u de ruimte eenvoudig kunt luchten, maar zonder dat er veel kou naar binnen komt. Een hor voor een draaikiepraam is eenvoudig online te bestellen in onze webshop.

Horren kopen

Sanitairwinkel heeft een ruim aanbod in raamdecoraties. Voor meer informatie over de horren, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.