Toiletblokjes

Toiletblokjes zorgen voor een hygiënisch toilet en ze laten jouw toiletruimte meteen een stuk lekkerder ruiken. Omdat klassieke toiletblokjes niet geschikt zijn voor iedere wc, kun je ook gebruik maken van inbouwreservoir toiletblokjes. Deze plaats je in jouw inbouwreservoir en ze zorgen ervoor dat jouw toilet sprankelend schoon blijft.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1524 reviews

Toiletblokjes inbouwreservoir

Toiletblokjes biedt je vele voordelen. Het grootste voordeel van de  toiletblokjes is dat het erg hygiënisch is en dat je hiermee jouw toilet enorm makkelijk schoonhoudt. Verder maskeren toiletblokjes nare geurtjes en ruikt jouw toiletruimte daarna dus weer lekker schoon. Helaas kunnen de klassieke toiletblokjes niet in iedere toiletpot geplaatst worden.

Toiletpotten hebben hier vaak een dunne rand voor nodig. Mocht je dan een klassiek toiletblokjes kunnen plaatsen dan ziet dit er vaak niet uit en is dit erg duur. Je kunt er ook voor kiezen om toiletblokjes in het inbouwreservoir van je toilet te plaatsen. Hier heb je dan een speciale toiletblokhouder voor nodig.

De toiletblokjes voor inbouwreservoir gaan over het algemeen langer mee dan klassieke toiletblokjes en ook zijn de inbouwreservoir toiletblokjes biologisch afbreekbaar. Verder hebben de toiletblokjes voor inbouwreservoirs dezelfde werking als klassieke toiletblokjes en zorgen ze ervoor dat jouw toilet sprankelend schoon blijft.

Inbouwreservoir toiletblokjes van de volgende merken

Onze toiletblokjes voor inbouwreservoirs zijn afkomstig van tal van verschillende merken. Je kunt bij ons toiletblokjes voor inbouwreservoirs vinden van onder meer Geberit, Wiesbaden en Starbluedisc. Helaas zijn de toiletblokjes voor inbouwreservoirs niet universeel. Daarom is het van belang dat je goed kijkt naar welke toiletblokjes bij jouw inbouwreservoir passen.

Vragen over inbouwreservoir toiletblokjes

Heb je vragen over de toiletblokjes voor inbouwreservoirs of wil je meer weten over Sanitairwinkel? Maak het jezelf dan gemakkelijk en neem contact met ons op. Je kunt ons altijd mailen of ons contactformulier invullen. Ook ben je tijdens kantooruren welkom in onze showrooms en kun je ons telefonisch bereiken. Wij horen graag iets van je en helpen je met veel plezier verder op weg!