Haardrogers

Wanneer je veel tijd en liefde hebt gestoken in je nieuwe badkamer is het een goed idee om een vaste plek uit te kiezen voor je haardroger. Je kunt je haardroger natuurlijk opbergen in één van je badkamerkasten maar de meest praktische keuze is vanzelfsprekend een föhnhouder. Bekijk hieronder onze opties voor een kwalitatieve haardroger en maak het geheel daarna af met een mooie föhnhouder. 

Er zijn hierboven 16 producten zichtbaar
Naar boven

Haardroger of föhnhouder nodig?

Bij Sanitairwinkel vind je de meest stijlvolle opties voor een kwalitatieve haardroger maar daarnaast kan je ook bij ons terecht voor een bijpassende föhnhouder. Zo maak je jouw dagelijkse badkamermoment nog efficiënter.

Wat is een haardroger?

Een haardroger (ook wel föhn genoemd) is een elektrisch huishoudelijk apparaat waarmee vochtig haar droog gemaakt kan worden. Om het gevaar van oververhitting te voorkomen wordt er tegenwoordig vaak een beveiligingssensor ingebouwd. Deze beveiligingssensor laat het apparaat automatisch afslaan wanneer de temperatuur een bepaalde waarde overschrijdt. De haardroger wordt dan pas weer bruikbaar nadat hij volledig is afgekoeld.

De juiste haardroger voor jou

Wanneer je op zoek bent naar een haardroger zal je merken dat er vaak een keuzenschakelaar op de föhn verwerkt zit. Je kunt hiermee de stand van de föhn aanpassen. Hoe lager de ventilatorsnelheid, hoe warmer de luchtstroom. Bij een hoge snelheid blijft de temperatuur relatief laag. De juiste temperatuur voor jou hangt uiteindelijk af van jouw wensen en haartype. Een warme(re) temperatuur zorgt er namelijk voor dat je haren erg snel droog zullen worden. Heb je lang of kwetsbaar haar? Dan kan het goed zijn om je haardroger juist niet op de hoogste stand te zetten. Een (te) hoge temperatuur kan het haar namelijk beschadigen.

Een bijpassende föhnhouder

Veel mensen vinden het fijn wanneer hun badkamer rustig en opgeruimd oogt. Om dit te realiseren kan het helpen om je spullen een vaste plek te geven. Zo voorkom je dat er kleine spulletjes gaan rondslingeren. We raden je dus ook aan je föhn een vaste plek te geven in je badkamer. Maak je vaak gebruik van je föhn? Dan is een föhnhouder voor jou de meest praktische oplossing. Een föhnhouder staat erg netjes en zorgt er bovendien voor dat je ’s ochtends nooit meer hoeft te zoeken naar je föhn.

Je föhn ophangen

Wanneer je jouw badkamermoment zo efficiënt mogelijk wilt laten verlopen is het zoals we hierboven al aangaven niet heel handig wanneer je eerst een kast moet openen om bij je föhn te kunnen komen. Je föhn ophangen op een goed bereikbare plek is dan een betere keuze. Zo hoef je je föhn alleen nog maar uit de föhnhouder te halen en kan je direct starten met het drogen van je haren.

Föhnhouders in verschillende kleuren en maten

Wanneer je eenmaal hebt gekozen voor een bepaalde stijl is het natuurlijk fijn om een föhnhouder te vinden die perfect bij deze stijl past. Je wilt namelijk voorkomen dat de aandacht naar je föhn gaat maar juist dat je badkamer een mooi en stijlvol geheel wordt. Vind je het leuk om nog meer bijpassende accessoires aan je badkamer toe te voegen? Bekijk dan ook eens onze andere badkamer accessoires

Een haardroger of föhnhouder van Sanitairwinkel

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat wij je kunnen helpen tijdens het uitkiezen van een haardroger. Vind je het lastig om te bepalen welke föhnhouder goed bij de stijl van jouw badkamer zou passen? Ook dan helpen we je graag! Bekijk hier onze contactpagina of kom langs in één van onze showrooms.