Zack zeepdispenser

Lekker je handen wassen met een van onze dispensers? Sanitairwinkel heeft vele mooie ontwerpen met een stijlvolle karakter, zo ook de Zack zeepdispenser. Zack is een opkomende sanitairmerk in de sanitair branche. Zack richt zich met name op de rvs zeepdispensers, al hebben ze ook een mat zwarte variant ontwikkeld. Voor wat voor soort zeepdispenser ga jij, ga je voor de zeepdispenser van rvs of de zeepdispenser van gepoedercoat staal?

Er zijn hierboven 21 producten zichtbaar
Naar boven

Zack zeepdispenser

Een sterk opkomend merk in de sanitair branche is Zack. Zack heeft vooral zeepdispensers van rvs voor in de badkamer, maar kan ook gemakkelijk in het toilet worden geplaatst. De pomp is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hebben een rechte uitloop.  

Zack zeepdispenser 

Kies je voor de Zack zeepdispenser en wil jij gemakkelijk je zeepdispenser ophangen? kies dan voor een van de ronde zelfklevende zeepdispensers van mat of spiegelglans rvs. De zeepdispenser heeft een erg robuuste uitstraling omdat het gemaakt is van rvs, het past in elke badkamer en het is ook een pluspunt dat het gemakkelijk schoon te maken is. 

Zack rvs zeepdispenser

De Zack zeepdispensers van Sanitairwinkel zijn in de meeste gevallen van rvs gemaakt. Het voordeel van rvs kranen is dat het niet roest, het hygiënisch is en makkelijk schoon te houden. Rvs is in veel van de gevallen gepolijst omdat het anders een te ruw oppervlak heeft.    

Zack zeepdispensers kopen

De zeepdispensers van Sanitairwinkel zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maten en kleuren. Wilt u graag advies over een van onze zeepdispensers? Kom gerust langs in een van onze showrooms. We kunnen je hier helpen met zoeken naar de meest geschikte zeepdispenser die bij jou past. Ben je geen voorstander van het bezoeken van de showroom? geen probleem, neem gerust contact op met onze klantenservice