Badkamermeubel 70 cm

Je bent op zoek naar een compact badkamermeubel, maar een meubel van 60 cm breed is net te klein? Dan is een badkamermeubel van 70 cm breed ideaal. Een 70 cm breed badkamermeubel komt in veel verschillende kleuren en stijlen waardoor er ook voor jouw badkamer een perfect model zal zijn. Bekijk hieronder ons assortiment badkamermeubels van 70 cm breed.

Badkamermeubel 70 cm

Een compact badkamermeubel van 70 cm breed is ideaal voor de wat kleinere badkamer, maar past natuurlijk ook altijd in een grotere badkamer. Het voordeel van de badkamermeubel van 70 cm breed is dat je er toch net iets meer spullen in kwijt kunt dan in een badkamermeubel van 60 cm breed. En hij is natuurlijk net iets kleiner is dan een badmeubel van 80 cm breed.

Badkamermeubels van 70 cm breed komen in veel verschillende modellen en stijlen waardoor er ook voor jouw badkamerwensen een geschikt model te vinden is. Of je nou een badkamer wilt in landelijke stijl, industriële stijl, moderne stijl of juist iets heel anders.

Ruim aanbod

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment badmeubels van 70 cm waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je badkamermeubel van 70 cm gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur