Badkamerkast 30 cm breed

Vind hier de mooiste badkamerkasten van 30cm breed. Perfect voor als je opbergruimte nodig hebt, maar niet heel veel ruimte in de badkamer hebt. Deze smalle kasten komen in verschillende hoogtes, dieptes en kleuren. Zo is er ook voor jouw badkamer een mooi exemplaar te vinden! Bekijk hieronder het assortiment.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Badkamerkast 30 cm breed

Opbergruimte nodig, maar niet veel plek? Dan is een badkamerkast van 30cm breed een goede optie. Deze smalle kasten bieden genoeg opbergruimte, zonder dat ze veel ruimte in beslag nemen.

Afmetingen

Deze badkamerkasten zijn 30cm breed, maar verder zijn ze verkrijgbaar in verschillende hoogtes en dieptes. Zo kun je de perfecte kast vinden voor de ruimte die je beschikbaar hebt in jouw badkamer.

Kleuren

Badkamerkasten van 30cm breed zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Of je nou op zoek bent naar een zwarte, witte of houten kast. Ze zijn hier allemaal te vinden! Zo hoef je je geen zorgen te maken dat er geen kast is die bij jouw interieur past.

Badkamerkast 30 cm breed kopen

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment badkamerkasten van 30 cm breed waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je nieuwe badkamerkast gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.