Badkamerkast hangend

Met een badkamerkast hangend aan de muur creëer je opbergruimte. Zonder dat je veel loopruimte op hoeft te geven. Doordat de hangende badkamerkast de vloer leeg laat oogt dit strak en ruimtelijk. Ook maakt dit het dweilen natuurlijk veel makkelijker. Vind hieronder in ons ruime assortiment een hangende badkamerkast voor jouw badkamer!

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45822 reviews

Badkamerkast hangend

Een hangende badkamerkast heeft meerdere voordelen. Zo laat de hangende kast de vloer vrij, wat je badkamer groter laat lijken. En wat ook enorm handig is bij het dweilen. Met een badkamerkast hangend aan de muur creëer je opbergruimte. Zonder dat je veel loopruimte op hoeft te geven.

Afmetingen

Ook hangende badkamerkastjes komen in verschillende hoogtes, zoals een lage kast, halfhoge kast of hoge kast. Een lage kast is er voor net wat extra opbergruimte. De hoogte van deze kast is lager dan 100cm. Een halfhoge kast valt qua hoogte tussen een hoge en lage kast. De hoogte van de kast is 100 tot 160cm. Hoge kasten zijn veelal hoger dan 160 cm en zijn populair omdat ze ondanks de grote opbergruimte weinig ruimte in beslag nemen.

Daarnaast zijn er ook allerlei verschillende dieptes en breedtes beschikbaar. Zo vind je voor elke maat badkamer wel een passende hangende badkamerkast.

Ruim aanbod

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment badkamerkasten om aan de muur te hangen waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop hangende badkamerkast gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.