Badkamerkast hoogglans wit

Badkamerkasten in hoogglans wit zijn een prachtige elegante toevoeging voor jouw badkamer! Zo heb je nooit meer last van badkamerspulletjes die omvallen of in de weg liggen! De hoogglans witte afwerking van deze badkamerkasten zorgt voor een strakke frisse look in de badkamer. Vind hieronder alle hoogglans witte badkamerkasten uit ons assortiment.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Badkamerkast hoogglans wit

Met een badkamerkast in hoogglans wit haal je een elegante opbergoplossing in huis! Kijk nooit meer tegen de vele flesjes en spulletjes aan die je in je badkamer hebt verzameld. De hoogglans witte afwerking van deze badkamerkasten zorgt voor een strakke frisse look. Wie wil dat nou niet?

Afmetingen

Badkamerkastjes in hoogglans wit komen in verschillende afmetingen. Zo is er ook voor jouw badkamer een passend exemplaar te vinden. Er zijn lage kasten, halfhoge kasten en hoge kasten beschikbaar voor de badkamer. Een lage kast is een kleine staande kast voor net wat extra opbergruimte. De hoogte van deze kast is lager dan 100cm. Een halfhoge kast valt qua hoogte tussen een hoge en lage kast. De hoogte van de kast is 100 tot 160cm. Hoge kasten zijn meestal hoger dan 160 cm en zijn populair omdat ze ondanks de grote opbergruimte weinig ruimte in beslag nemen.

Ruim aanbod

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment badkamerkasten in hoogglans wit waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je badkamerkast gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.