Smalle badkamerkast

Smalle badkamerkasten ogen rank en elegant. Hierdoor zijn ze een prachtige toevoeging voor jouw badkamer. Een smalle badkamerkast is door zijn formaat natuurlijk ook ideaal voor de kleinere badkamer. Smalle badkamerkastjes zijn tussen de 31 en 40 cm breed en komen in verschillende kleuren en stijlen. Kies hieronder een perfect exemplaar uit voor jouw badkamer.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Smalle badkamerkast

Kan jouw badkamer wel wat meer opbergruimte gebruiken? Dan is een smalle badkamerkast een elegante toevoeging voor jouw badkamer. Een smal badkamerkastje is ook uitermate geschikt voor de kleinere badkamers van de wereld. Ze bieden voldoende opbergruimte zonder al te veel ruimte in te nemen. Hoe hoger de kast is die je kiest, hoe meer opbergruimte je gaat hebben.

Smalle badkamerkast-stijlen

Ga voor een witte kast in je klassieke badkamer. Kies voor zwart voor de stoerdere badkamers. Of ga voor hout om een natuurlijk warme sfeer in je badkamer te brengen. Smalle badkamerkasten komen in veel verschillende kleuren en stijlen. Hierdoor is er ook voor jouw stijl badkamer wel een perfect exemplaar te vinden. Met de perfecte kleur badkamerkast maak je jouw badkamer helemaal af!

Deuren

Als je een smalle badkamerkast uitzoekt hebt je enorm veel keuze in deuren. Eén deur? Twee deuren? Of helemaal geen deuren, maar lades? Deze hebben we allemaal in ons assortiment. Er zijn ook veel modellen met softclose deuren. Hierdoor vallen de deuren zachtjes dicht en heb je geen last van kletterende deuren. Ook verlengen softclose-deuren de levensduur van de badkamerkast doordat deze minder klappen hoeft op te vangen. Een ideale duurzame keuze dus!

Kleine badkamer

Is jouw badkamer aan de kleinere kant? Dan is een smalle badkamerkast ideaal voor jouw badkamer. Smalle kastjes nemen namelijk maar weinig ruimte in, terwijl ze toch opbergruimte bieden. Perfect dus om je badkamer goed opgeruimd te houden. Met een breedte tussen de 31 en 40 cm is er vast ook voor jouw maat badkamer een passend exemplaar te vinden.

Ruim aanbod

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment smalle badkamerkasten waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je smalle badkamerkast gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.