Badkamerkast staand

Een staande badkamerkast is ideaal om je spullen in op te bergen! Voordeel is dat ze niet aan de muur hangen en je ze dus later nog kan verplaatsen. Staande badkamerkasten komen in verschillende hoogtes en breedtes. Hierdoor zal er ook voor jouw badkamer een mooi passend exemplaar te vinden zijn! Vind hieronder alle staande badkamerkasten in ons assortiment.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews
Er zijn hierboven 4 producten zichtbaar
Naar boven

Badkamerkast staand

Een hangende badkamerkast is niet jouw stijl? Ga dan voor een staande badkamerkast! Ook deze badkamerkasten doen wat badkamerkasten moeten doen: je spullen netjes opbergen. Staande badkamerkasten komen in verschillende hoogtes en breedtes. Hierdoor zal er ook voor jouw badkamer een mooi passend exemplaar te vinden zijn!

Functioneel

Extra opbergruimte nodig? Geen probleem, met een staande badkamerkast creëer je eenvoudig extra ruimte om badkamerspullen in op te bergen. Alle staande badkamerkasten in ons assortiment zijn functioneel, maar ook fijn voor het oog. Zo blijft jouw badkamer opgeruimd in stijl!

Merken

Staande badkamerkasten zijn geen standaard in de badkamerwereld. Daardoor zul je een bijzondere kast in huis halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een staande kast van het merk Villeroy en Boch? Of een mooie kast van het merk Van Heck?

Badkamerkast staand kopen

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment staande badkamerkasten waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je nieuwe staande badkamerkast gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.