Badkamerkast wit

De kleur wit is niet weg te denken uit de badkamer. De kleur wit is tijdloos en stijlvol en past bij elke andere kleur die je in de badkamer neer wilt zetten. Een badkamerkast in het wit is dus altijd een goede keuze. Ga voor glanzend of mat voor de perfecte match met de rest van je badkamer. Bekijk hieronder ons grote aanbod witte badkamerkasten.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45858 reviews

Badkamerkast wit

Heb je genoeg van alle shampooflesjes en zeepjes die door je badkamer slingeren? Dan is een badkamerkast geen overbodige luxe. Wat dacht je van een badkamerkast in het wit? Wit is natuurlijk een klassieke kleur in de badkamer en dat is niet zonder reden. Wit oogt fris en schoon en doordat wit zo neutraal is is het overal mee te combineren!

Glans of mat

Wit is niet zomaar wit. Bij een badkamerkastje in het wit heb je de keuze tussen hoogglans wit, glanzend wit of mat wit. Hoogglans wit heeft een moderne strakke en chique uitstraling. Hierdoor perfect voor de strakke en moderne badkamer. De glanzend witte badkamerkasten zijn net iets minder intens glimmend, maar staan nog steeds prachtig in strakke en moderne badkamers. Mat wit is wat minder opvallend en staat goed in bijna elke stijl badkamer.

Hoog of laag

Witte badkamerkasten komen in verschillende kasthoogtes: een lage kast, halfhoge kast of hoge kast. Een lage kast is een kleine staande kast voor net wat extra opbergruimte. De hoogte van deze kast is lager dan 100cm. Een halfhoge kast valt qua hoogte tussen een hoge en lage kast. De hoogte van de kast is 100 tot 160cm. Hoge kasten zijn veelal hoger dan 160 cm en zijn populair omdat ze ondanks de grote opbergruimte weinig ruimte in beslag nemen. Deze hoge kasten worden ook wel kolomkasten genoemd. Zo is er ook voor jouw badkamer een perfect passende badkamerkast in het wit te vinden.

Ruim aanbod

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment badkamerkasten in het wit waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je witte badkamerkast gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.