Badkamermeubel houtlook

Een badkamermeubel in houtlook is de perfecte manier om sfeer en warmte in je badkamer te brengen. Badkamermeubels met houtlook zijn er in verschillende stijlen, afmetingen en soorten hout. Zo vind je bij ons voor elke badkamer een geschikt houtlook badkamermeubel. Bekijk hieronder het ruime assortiment badkamermeubels in houtlook bij Sanitairwinkel.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Badkamermeubel houtlook

Ben je op zoek naar een natuurlijke uitstraling in je badkamer? Kies dan voor een badkamermeubel in houtlook. Met een houtlook badmeubel breng je meteen warmte en sfeer in je badkamer.

Badkamermeubels in houtlook komen in veel verschillende maten, vormen en stijlen. Zo is er ook voor jouw droombadkamer een geschikt badkamermeubel in houtlook te vinden. Combineer een houtlook bijvoorbeeld met zwart staal voor een industriële look. Of zet natuurstenen waskommen op een badmeubel in houtlook voor een landelijke uitstraling.

Houtlook vs. massief

Een massief houten badmeubel is natuurlijk prachtig, maar ook prijzig. Dan is een badkamermeubel in houtlook een goed alternatief. Deze badkamermeubels hebben meestal een basis van MDF of HDF, met een toplaag die erg veel op hout lijkt, of van hout gemaakt is.

Badkamermeubels in houtlook zijn niet alleen goedkoper, maar ook onderhoudsvriendelijker en krasbestendiger dan massief houten badmeubels.

Badkamermeubel houtlook kopen

Voor elke badkamer is er wel een passend badmeubel in houtlook te vinden. Bestel ze gemakkelijk online bij ons, of kom naar een van onze showrooms om de badkamermeubels in het echt te bewonderen. Voor advies staan wij ook klaar in de showroom, of neem eenvoudig contact op met onze klantenservice.