INK badkamermeubel

Op zoek naar Nederlands design van INK badkamermeubelen? Dan ben je hier op de juiste plek! INK badkamermeubelen komen in verschillende kleuren zoals antraciet, grijs en wit, maar ook in hout. Zo is er voor elke badkamer wel een geschikt badmeubel van INK te vinden. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment. 

INK badkamermeubel

Modern en betrouwbaar design afkomstig uit Nederland, dat is wat INK badkamermeubelen bieden. INK is één van de merken van Sanibell: een grote producent op het gebied van sanitair. Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen in eigen beheer, maar ontwikkelt ook private labels voor diverse partijen. Deze brede ervaring zorgt voor betrouwbare producten van hoge kwaliteit.

INK badkamermeubelen worden in eigen huis ontworpen en ontwikkeld, geheel naar Nederlandse maatstaven.

Insprireren

Een INK badkamermeubel zorgt voor dagelijks comfort in de badkamer. Met hun badkamermeubelen wil INK de klant inspireren tot het creëren van mooie badkamers. INK badkamermeubelen komen in verschillen kleuren, maten en modellen. Er is zo altijd een INK badkamermeubel dat past bij je smaak en ruimte! Bovendien zijn de producten van INK altijd voorzien van trendy details, dus zijn de INK badkamermeubelen zeer geschikt voor de moderne badkamer.

Garantie van INK

Mooi en betrouwbaar: dat is waar Sanibell bij elk merk voor staat. Met INK haal je dan ook kwaliteit én een goede service in huis. Vandaar dat je maar liefst twee jaar garantie op je aankoop van INK krijgt. Zo garandeert INK jarenlang plezier van je aankoop!

Opbergruimte

Waar moet je aan denken bij de aankoop van een badkamermeubel? Of het nu een INK badkamermeubel wordt of een ander badkamermeubel. Allereerst is het van groot belang dat je weet hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het badkamermeubel. Zo zal een kleine badkamer een kleiner badkamermeubel vereisen dan een grote badkamer.

Indien een badkamermeubel onvoldoende is voor het opbergen van jouw spullen, kun je altijd overwegen één of meerdere spiegelkasten, kolomkasten, rekjes en haakjes te kopen. Op deze wijze kun je alsnog voldoende opbergruimte verkrijgen.

INK badkamermeubelen kopen

Je koopt INK badkamermeubels gemakkelijk bij ons online. Neem voor advies contact op met onze klantenservice. Wil je het artikel eerst graag in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur