Badkamermeubel met spiegelkast

Een badkamermeubel met spiegelkast is de perfecte keuze voor meer opbergruimte in de badkamer. Een spiegel heb je toch nodig in de badkamer, dus waarom niet meteen een functionele spiegel waarmee je je spulletjes uit het zicht kunt bewaren? Vind hieronder alle badkamermeubels met spiegelkast in ons assortiment. Er is keuze uit veel verschillende kleuren en stijlen, dus ook voor jouw badkamer zit er vast iets tussen!

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Badkamermeubel met spiegelkast

Badkamermeubelsets met een spiegelkast zijn de perfecte manier om extra spullen uit het zicht te kunnen opbergen. Het gebruik van een spiegelkast zorgt ervoor dat er in een badkamer buiten het zicht extra opbergruimte kan worden gecreëerd. Producten die dagelijks worden gebruikt kunnen worden opgeborgen, waardoor de wastafel op de badkamer veel opgeruimder zal zijn. De spiegelkast en het badkamermeubel zijn al bij elkaar gekozen, waardoor je een prachtig geheel in je badkamer brengt.

Badkamermeubels met spiegelkast komen in verschillende stijlen. Zoek je een strak badmeubel dat past in de industriële stijl? Of ga je liever voor een romantisch badmeubel voor een klassieke landelijke stijl? We hebben badmeubelsets in alle stijlen in ons assortiment. Ook is er grote keuze in materialen en kleuren. Zwart, wit, grijs, hout? Waar je ook naar op zoek bent voor jouw badkamer; wij hebben het!

Andere opties

Er zijn ook badkamermeubelsets zonder spiegelkast te koop. Kies bijvoorbeeld voor een badmeubel met een normale spiegel, met waskom of een zonder spiegel.

Badmeubel met spiegel: Liever geen spiegelkast, maar wel een spiegel? Bij deze badmeubelsets is er al een perfect passende spiegel meegeleverd. Ga met deze keuze voor het gehele plaatje! Wel zo makkelijk dat de professionals hier al een mooie set voor je hebben samengesteld.

Badmeubel met waskom: Wil je geen ingebouwde wastafel? Bij Sanitairwinkel vind je ook badmeubelen met een trendy waskom. Dit is dé eyecatcher in de badkamer. Bij deze sets zit ook een passende spiegel. Zo maak je je badkamer helemaal af.

Badmeubel zonder spiegel: Met de spiegel kun je veel veranderen aan de styling van je badkamer. Als je liever zelf een spiegel uitkiest is de badmeubelset zonder spiegel de juiste keuze voor jou. 

Ruim aanbod

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment badmeubelsets met spiegelkast waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je badkamermeubelset gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Keuzehulpvideo Badmeubels

Veelgestelde vragen over spiegelkasten

Van welk materiaal is een spiegelkast gemaakt?

Een spiegelkast is veelal gemaakt van MDF. MDF is zeer veelzijdig en wordt veel toegepast bij het maken van meubels. Het voordeel van MDF is dat het een zeer gladde textuur heeft. Daarnaast is MDF als houtsoort goed bestand tegen vocht en gaat het lang mee. Andere gebruikte materialen zijn MFC, kunststof en aluminium.

Hoe hoog moet een spiegelkast komen te hangen?

De spiegelkast komt boven het wastafel te hangen. Voor de hoogte van de wastafel wordt meestal 80 tot 90 cm aangehouden. Hoe hoog de spiegelkast vervolgens moet komen hangt sterk af van de hoogte van de wastafelkranen en de hoogte van de spiegelkast zelf. Het hoogste punt van de spiegelkast komt dan veelal uit op 190 – 210 cm. Test, voordat je de spiegelkast ophangt, wat de ideale hoogte in jouw badkamer is.

Hoe reinig ik een spiegelkast?

De binnen- en buitenkant van de spiegelkast kan eenvoudig gereinigd worden met een zachte vochtige doek, met gebruik van een reiniger. Voor de spiegel kun je gebruik maken van een speciale glasreiniger. Spray het te reinigen oppervlak in, zo nodig even laten inwerken en met een schone microvezeldoek of glasdoek afnemen.

Hoe hang ik een spiegelkast op?

Begin bij het bepalen van het midden van het wastafelmeubel en meet vanuit hier de gaten voor de bevestiging. Houd daarbij ook rekening met de gewenste hoogte. Zorg ervoor dat de twee gaten waterpas zijn en bevestig de spiegelkast aan de muur. Hang vervolgens de deuren in de spiegelkast en monteer eventuele handvaten.