Moderne badkamermeubel

Een modern badkamermeubel is ideaal voor als je op zoek bent naar strakke lijnen, eenvoud en contrast. Vooral geschikt voor de badkamer in moderne stijl, maar ook perfect voor andere badkamerstijlen. Moderne badmeubels komen in verschillende maten, kleuren en materialen waardoor er voor elke badkamer wel een geschikt exemplaar te vinden is. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment.

Moderne badkamermeubel

Het moderne badkamermeubel is veelzijdig door zijn eenvoud. Moderne badmeubels kenmerken zich door strakke lijnen en minimalisme. Zo zijn ze goed in te zetten in veel verschillende badkamers.

Zo kies je het juiste moderne badkamermeubel

Allereerst is het belangrijk dat je weet hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het moderne badkamermeubel. In een kleine badkamer wil je geen badmeubel neerzetten dat te groot is. Gelukkig zijn moderne badkamermeubels beschikbaar in verschillende maten.

Een andere belangrijke keuze is of je de wastafel geïntegreerd wilt hebben in het moderne badmeubel of dat je een badkamermeubel met waskom wil. In het laatste geval wordt de waskom bovenop het meubel geplaatst wat een luxe uitstraling geeft én meer ruimte in de lades creëert.

Modern badkamermeubel kopen

Bij Sanitairwinkel vind je veel moderne badkamermeubels. Bestel gemakkelijk online, of kom naar een van onze showrooms om de badkamermeubels in het echt te bewonderen. Voor advies staan wij ook klaar in de showroom, of neem eenvoudig contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur