Solid surface badkamermeubel

Een solid surface badkamermeubel is een mooi staaltje innovatie. Solid surface is een composiet uit mineralen en harsen die samen een nieuw duurzaam en sterk materiaal vormen: hygiënisch en zeer duurzaam. Een solid surface badmeubel kan in bijna elke vorm gemaakt worden, maar vaak wordt gekozen voor strakke lijnen. Bekijk hieronder ons uitgebreide solid surface badkamermeubelaanbod.

Solid surface badkamermeubel

De strakke lijnen van solid surface badkamermeubels zijn perfect voor de badkamer in moderne, design en industriële stijl. Solid surface badkamermeubels komen in de kleuren zwart en wit, waardoor deze perfect te combineren zijn met andere kleuren in de badkamer.

Een solid surface badkamermeubel is wat prijziger in de aanschaf, maar zal jarenlang voor genot zorgen. Het materiaal is enorm duurzaam en zal dus ook lang meegaan.

Net kunststof, maar dan beter

Een solid surface badkamermeubel bestaat uit verschillende mineralen en harsen die samen een sterk materiaal vormen dat van boven tot onder precies hetzelfde materiaal is. Solid surface is duurzaam en sterk. Doordat er geen naden of openingen in zitten is het materiaal ook enorm hygiënisch. Ook zijn beschadigingen gemakkelijk te repareren. Hierdoor is het kwalitatief beter dan kunststof.

Solid surface badkamermeubel kopen

Bij Sanitairwinkel vind je genoeg keuze in solid surface badkamermeubels. Koop er gemakkelijk een online, of kom naar een van onze showrooms om ze in het echt te komen bewonderen. Heb je nog vragen? Neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur