Toiletmeubel hout

Een houten toiletmeubel staat mooi in het toilet en geeft een warme uitstraling. Het toiletmeubel kan met verschillende kranen en waskommen gecombineerd worden en is verkrijgbaar in verschillende maten. Het meubel biedt functionaliteit, extra opbergruimte en voegt net wat extra’s toe. Voor jouw nieuwe toiletmeubel ben je bij Sawiday aan het juiste adres.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Toiletmeubel hout

Is het rommelig bij jouw toilet? Liggen de zeepjes, toiletrollen en handdoekjes overal en niet op een vaste plek? Dan is een houten toiletmeubel de uitkomst. In het toiletmeubel van hout kun je alles opbergen zodat het niet meer overal in de weg ligt. Niet zo veel rommel in de toilet? Dan kun je ook kiezen voor alleen een blad met waskom en fontein.

Er zijn veel verschillende houten toiletmeubels beschikbaar om met jouw stijl te matchen.

Toiletmeubel hout

Hout wordt steeds vaker gebruikt in sanitaire ruimtes. Het geeft een warme uitstraling en past bij veel verschillende stijlen. Het hout is speciaal bewerkt zodat het vochtbestendig is. Het hout is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Zodat het gecombineerd kan worden naar jouw stijl.

Ruim assortiment houten toiletmeubels

Bij Sawiday vind je een ruim assortiment aan houten toiletmeubels. Er zijn verschillende kleuren hout, verschillende soorten hout en verschillende modellen. Wij raden je aan om goed te kijken welke toebehoren er bij het product inbegrepen zitten.