Wastafelonderkast zwart

De zwarte wastafelonderkast is een echte blikvanger voor je badkamer. Genoeg van alle rotzooi in je badkamer? Dan is een wastafelonderkast in het zwart een ideale stijlvolle oplossing! In de wastafelonderkast berg je al je spullen uit het zicht op, terwijl de zwarte kleur voor een luxe stijl zorgt. Wastafelonderkasten in het zwart komen in verschillende afmetingen, waardoor er ook voor jouw badkamer een geschikt exemplaar te vinden is.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45876 reviews

Wastafelonderkast zwart

Een zwarte wastafelonderkast is de perfecte manier om stijlvol opbergruimte te creëren voor jouw badkamerspulletjes. De wastafelonderkast komt onder de wastafel en verbergt hierdoor ook de sifon die eronder hangt. Dit zorgt voor een netjes ogende badkamer.

Zwart

Zwart is helemaal de kleur van het moment, maar dit betekent niet dat het geen tijdloos karakter heeft. Zwart in de badkamer geeft een luxe en moderne sfeer. De kleur zwart is neutraal, maar heeft wel impact. Een zwarte wastafelonderkast is een echte eye-catcher in de badkamer!

Afmetingen

Wastafelonderkasten zijn er in breedtes van 60 cm tot 200 cm en alles ertussenin. Ook zijn wastafelonderkasten in het zwart beschikbaar in verschillende dieptes. Voor elk formaat badkamer is er dus wel een geschikte wastafelonderkast in het zwart te vinden.

Een zwarte wastafelonderkast is de perfecte keuze voor bijna elke badkamer. Koop je zwarte badkamermeubel gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.