Blomus

Blomus

In 1921 wordt in het Duitse Sundern het bedrijf Blomus opgericht door de familie Blome. Het familiebedrijf wat als thuisbasis fungeerde van een bloeiende kolen- en staalindustrie fabriceerde met name fietsonderdelen. Pas in 1961 is het assortiment uitgebreid met woonaccessoires. Het succes van Blomus is gebaseerd op een sterk geloof in de eerlijkheid van materialen, zuiverheid van vorm en de behoefte aan een gepassioneerde aanpak. Elegant, onderscheidend en tijdloos zijn kernwaarden van Blomus wat terug te zien is in de kwaliteit van de producten. Hierdoor is Blomus al vier generaties lang een toonaangevend bedrijf in interieurdesign en accessoires.

Blomus bij Sanitairwinkel

Het assortiment van Blomus wat bij Sanitairwinkel te verkrijgen is bestaat uit verschillende soorten badkameraccessoires zoals pedaalemmers, geurkaarsen, handdoeken en kleine spiegels. De artikelen zijn scherp geprijsd en bovendien allemaal voorzien van minimaal 2 jaar garantie. Naast dat er online meer dan 200 verschillende producten te koop zijn, kun je ervoor kiezen om in een van onze showrooms artikelen van Blomus te bekijken. Op de website van Sanitairwinkel is eenvoudig te vinden welke artikelen per showroom te zien zijn.

Vragen over Blomus?

Heb je vragen over het merk Blomus of over een specifiek product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in een van onze showrooms.