Brabantia

Brabantia

Brabantia is een Nederlands bedrijf, dat geniet van wereldwijde bekendheid. Het familiebedrijf is opgericht in 1919 en sinds 1952 produceren zij pedaalemmers; een van de producten waar zij bekend om staan. Vandaag de dag is Brabantia een internationaal bedrijf dat ook buiten Europa actief is. Het bedrijf produceert tal van producten en bij Sanitairwinkel kun je alle producten vinden die je in jouw badkamer of toiletruimte kunt gebruiken.

De waarden van Brabantia

Brabantia zet zich met name in voor duurzaamheid. De Nederlandse producent is hier al sinds de jaren ’40 van de vorige eeuw mee bezig. Dit deden zij toentertijd door van blikken nieuwe bekers te maken. Vandaag de dag zet het bedrijf zich op verschillende manieren hiervoor in, door zowel een duurzaam productieproces te hebben, als duurzame producten te maken.

Brabantia zet zich in voor een volledig circulair productieproces. Momenteel is dit nog niet bereikt, maar zit het bedrijf hier niet ver van af. In 2035 zegt deze producent volledig circulair te zijn en volgens onze verwachting gaan zij dit misschien nog wel eerder halen. Hierom is Brabantia het perfecte merk, als je op zoek bent naar meer duurzaamheid in je badkamer.

Verschillende producten van Brabantia

Brabantia staat bekend om zijn prullenbakken en ook wij van Sanitairwinkel bieden deze aan. Bij ons zul je met name de kleinere pedaalemmers vinden, die traditioneel gebruikt worden in toiletruimtes of badkamers. Denk hierbij aan Brabantia pedaalemmers met een inhoud van drie, vier of vijf liter. Toch kun je bij ons ook grote ontwerpen vinden die je bijvoorbeeld kunt gebruiken in jouw keuken of in je woonkamer.

De prullenbakken van Brabantia genieten over het algemeen van een pedaalbediening. Hiermee kun je jouw prullenbak eenvoudig openen door op het pedaal te staan. Ook kun je ervoor kiezen om een push-prullenbak te kopen van het Brabantse merk. Dit ontwerp oogt bijzonder modern en is met name erg geschikt voor mensen die een luxe gevoel willen oproepen in hun badkamer.

Brabantia voor badkamer en toilet

Naast de prullenbakken van Brabantia kun je ook andere badkameraccessoires vinden. Denk hierbij aan tandenborstelhouders, handdoekhaken en zeepbakjes. Allemaal erg handige aspecten die eigenlijk niet kunnen ontbreken in een complete badkamer.

Verder kun je ook jouw toiletruimte compleet maken met de producten van Brabantia. Zij produceren namelijk ook toiletrolhouders, toiletborstels en borstelhouders. Dankzij het uitgebreide assortiment van Brabantia kun je dan ook voor een harmonieus geheel kiezen, maar kun je ook voor een spannend contrast zorgen door accessoires van verschillende kleuren te combineren.

Ten slotte kun je ook nog enkele vergrootspiegels vinden van dit merk. Deze zijn met name erg handig tijdens het scheren of als je make-up op gaat doen. Dankzij hun staande ontwerp kun je deze ook nog eens vrij verplaatsen en heb je dus ook de mogelijkheid om dit bijvoorbeeld buiten te doen.

Vragen over Brabantia

Heb je vragen over de producten van Brabantia, of wil je meer weten over een van de producten van Sanitairwinkel? Twijfel dan niet en neem contact op met onze klantenservice! Je kunt hen altijd een email sturen en tijdens kantooruren kun je ook gebruik maken van de live-chat optie, of je kunt telefonisch contact opnemen. Verder heb je ook nog de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms, waar je sommige Brabantia producten in het echt kunt zien. Ook kun je hier een gesprek aangaan met een van onze verkopers, die je kan voorzien van persoonlijk, specialistisch advies. Een betere manier om jouw droombadkamer samen te stellen bestaat er eigenlijk niet.