Inloopdouches

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Kleur van beslag

Meer Kleur van beslag + Minder Kleur van beslag -

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Breedte (cm)

    min

    max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Hoogte (cm)

    min

    max

Meer Hoogte (cm) + Minder Hoogte (cm) -

Antikalkbehandeling

Meer Antikalkbehandeling + Minder Antikalkbehandeling -

Dikte glas

Meer Dikte glas + Minder Dikte glas -

Vorm glas

Meer Vorm glas + Minder Vorm glas -

Montagewijze

Meer Montagewijze + Minder Montagewijze -

Glas decor

Meer Glas decor + Minder Glas decor -

Aantal delen

Meer Aantal delen + Minder Aantal delen -

Type douchewand

Meer Type douchewand + Minder Type douchewand -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Inloopdouche

De inloopdouche is een waar fenomeen en stijgt nog elke dag in populariteit. Een inloopdouche creëert een ruimtelijk gevoel en veel gebruiksgemak en past zowel in een grote als kleine badkamer. Inloopdouches en douchewanden zijn er in diverse vormen en maten. Zo is er zowel een vrijstaande douchewand als een inloopdouche met muurbevestiging mogelijk, variërend van klein tot groot en gebogen of recht.

Groot assortiment inloopdouches

Sanitairwinkel levert enkel inloopdouches en douchewanden van de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijs. Daarbij heeft u de keuze uit vrijwel alle afmetingen. In ons assortiment vindt u inloopdouches van topmerken als Sealskin, Saniclass, Bruynzeel en Plieger.

Inloopdouche maken

Een inloopdouche is eenvoudig te maken met het plaatsen van een glaswand, ook wel douchescherm, in een nis. Daarbij zijn veel verschillende opstellingen mogelijk waarbij u één of meerdere glaswanden nodig. Bedenk dus eerst goed op welke plaats de inloopdouche gecreëerd moet worden en teken vervolgens uit hoe uw ideale inloopdouche eruit moet komen te zien.

Montage inloopdouche

Een douchewand kan op verschillende manier gemonteerd worden. Met een muurprofiel plaatst u de inloopdouche over de gehele hoogte tegen een muur. Een luxere uitstraling krijgt u door montage met scharnierpunten. Andere mogelijkheden zijn een wandsteun en een plafondsteun, waarmee u de douchewand met een stabilisatiestang bevestigt.

Inloopdouche zonder deur

Onze inloopdouches worden allen aangeboden zonder deur. Bij de meeste modellen bestaat de mogelijkheid uw inloopdouche te voorzien van een deur. Neem hiervoor contact met ons op of bekijk de mogelijkheden bij onze douchecabines.

Keuzehulp inloopdouches

Om u te helpen bij u keuze staan wij u uiteraard graag te woord in onze showrooms of aan de telefoon, maar voor een eerste oriëntatie kunt u ook altijd onze Keuzehulp Inloopdouches gebruiken. Een handige tool waar u - door het doorlopen van enkele stappen en het bekijken van foto's van opstellingen - de beste passende inloopdouches vindt.

 

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 1036

ajax loader

Resultaten 1-30 van 1036

Er zijn hierboven 1036 producten zichtbaar Naar boven