Vloerverwarmingsets

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45817 reviews

Vloerverwarmingsets

Vloerverwarming is een vorm van verwarming die in de vloer is ingebouwd. Al in de Romeinse tijd werd vloerverwarming toegepast door warme lucht afkomstig van een houtvuur door een holle ruimte onder de vloer te laten stromen.

Tegenwoordig zijn er verschillende systemen, die elektrisch of met warm water kunnen werken. Met een vloerverwarmingsets krijgt u alles wat u nodig heeft voor uw vloerverwarming.

Vloerverwarming verwarmt de vloer van een vertrek gelijkmatig door middel van warmtestraling of radiatie. Omdat de vloer met een lage temperatuur wordt verwarmd en een egaal oppervlak heeft, is er nauwelijks sprake van convectie. Doordat de warmte vrijwel geheel wordt afgegeven door radiatie verdeeld over de gehele vloer, is de warmteafgifte overal in de ruimte gelijk en is er slechts minimaal sprake van temperatuurgelaagdheid in de ruimtelucht. Hierdoor ontstaat een zeer aangename temperatuur.

Sanitairwinkel levert enkel vloerverwarmingen van de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijs. Komt u er niet aan uit? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms!