Wastafelkranen

De juiste wastafelkraan is belangrijk voor het comfort van uw wastafel of waskom. De kraan moet ten eerste goed op de wastafel passen, maar qua looks ook aansluiten bij de rest van uw badkamer. Vindt u het lastig om een geschikte wastafelkraan te vinden? Geen zorgen, met een assortiment van bijna 3000 wastafelkranen vindt u bij Sanitairwinkel altijd wat u zoekt!

Wastafelkraan

Ben je op zoek naar een wastafelkraan voor in de badkamer? Dan ben je bij Sanitairwinkel aan het juiste adres! Wij hebben het grootste assortiment aan badkamerkranen. In bijna alle gevallen zijn de wastafelkranen direct vanuit voorraad leverbaar. Met het grootste assortiment wastafelkranen biedt Sanitairwinkel je een uitgebreid aanbod, zodat je altijd een geschikt exemplaar voor in de badkamer vindt. Mocht een model niet op voorraad zijn in de showroom, dan hebben wij altijd vergelijkbare modellen waardoor je een goede impressie van het product krijgt. Wij helpen je dan ook graag in onze showrooms, waar wij je voorzien van deskundig advies over onze wastafelkranen en ons complete assortiment.

Kwaliteitsmerken

Ons assortiment wastafelkranen bestaat uit vele kwaliteitsmerken zoals Grohe, Plieger, Hotbath en Hansgrohe. Met een Grohe wastafelkraan kies je voor kwaliteit. Grohe is een van de koplopers in de badkamer- en sanitairwereld. Uiteraard koop je ook kwaliteitsmerken aantrekkelijke geprijsd bij Sanitairwinkel. Daarnaast zijn wij exclusief dealer van het merk Saniclass. Het uitgebreide assortiment van Saniclass kenmerkt zich door producten van kwaliteit, geleverd tegen een scherpe prijs. De garantieduur op Saniclass producten is minstens twee jaar, maar op veel producten heb je zelfs vijf jaar garantie. De garantievoorwaarden worden altijd met het product meegeleverd. Nieuwsgierig naar het Saniclass assortiment? Bekijk onze webshop of kom langs in een van onze showrooms, waar onze verkopers je graag informeren over de mogelijkheden.

Soorten wastafelkranen

Inbouw wastafelkranen: met een inbouw wastafelkraan kan het product netjes worden weggewerkt in de wand. Bij Sanitairwinkel heb je de keuze uit diverse bekenden merken om de badkamer naar jouw stijl en wensen in te richten. Wij hebben ons aanbod inbouw wastafelkranen verrijkt met nog meer merken en verschillende design. Onze producten zijn nu ook leverbaar in unieke en gewaagde kleuren. Durf je het aan, een gouden of zwarte wastafelkraan?  

Verhoogde wastafelkranen: een verhoogde wastafelkraan is ideaal in gebruik te nemen bij een opbouw waskom. De verhoogde wastafelkranen kenmerken zich door hun hoogte en komen daarbij makkelijk tot boven de waskom. Verhoogde wastafelkranen zijn verkrijgbaar bij Sanitairwinkel in unieke designs en kleuren.

Elektronische kranen: een mooi en modern alternatief voor de zelfsluitende wastafelkraan is de elektronische kraan. Een elektronische kraan werkt met een sensor, waarbij het water pas begint te lopen zodra hij beweging detecteert. Bovenop de milieuvriendelijke en geld besparende voordelen is de kraan ook nog eens hygiënisch. Na het wassen van je handen, hoef je de kraan namelijk niet meer aan te raken.

Wastafelkraan met waste uitvoering

Sanitairwinkel heeft vier verschillende uitvoeringen als het gaat om waste op kranen: draaiwaste, klikwaste, trekwaste en zonder waste. Dit geeft aan op welke manier je de wastafel kunt afsluiten en vervolgens weer kunt openen. Door middel van een waste is het mogelijk om de afvoerplug van een wastafel af te sluiten, zodat het water in de wastafel blijft. Als je een wastafelkraan hebt zonder waste uitvoering, dan kun je de wastafel alleen afsluiten door middel van een stop- of badknop.

Aantal gaten wastafelkranen

Onze kranen hebben een verschillend aantal gaten, dit is belangrijk om te weten voor de aansluiting voor je kraan. In ons assortiment hebben wij 1 gats, 2 gats en 3 gats wastafelkranen. Bij bijvoorbeeld 1 gats kranen houdt dit in dat de wastafelkraan bestaat uit 1 onderdeel waarvoor een gat in de wastafel of wand aanwezig moet zijn of welke ervoor gemaakt moet worden. Dit is vereist om de kraan aan te sluiten. Mocht je er niet uit komen, neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies in onze showroom(s) of via onze klantenservice.

Besparing

Bij Sanitairwinkel helpen we je graag bij het besparen van water. Hierdoor ben je duurzaam bezig en het is nog goed voor de portemonnee ook. De mogelijkheden om water te besparen zijn enorm. In ons assortiment hebben we al ruim 900 waterbesparende kranen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Wil je ons ruime assortiment aan wastafelkranen met eigen ogen zien of wil je deskundig advies van een van onze medewerkers? De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week geopend! 

Welke kraan past bij mijn badmeubel?

Nicky vertelt je over de mogelijkheden op het gebied van kranen in de badkamer. Hij behandelt de verschillende soorten inbouwkranen en legt uit welke bedieningen je kunt kiezen voor een wastafelkraan.

Veelgestelde vragen over kranen

Past een mengkraan op een fontein?

Ja, dat past zeker. Waar je rekening mee moet houden is de maat van de wastafelkraan. Wastafelmengkranen zijn vaak hoger dan fonteinkraantjes. En een fonteintje is vaak kleiner dan een standaard wastafel. Kies dus een kleinere kraan uit voor jouw fontein.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur