Wastafelkranen

De juiste wastafelkraan is belangrijk voor het comfort van uw wastafel of waskom. De kraan moet ten eerste goed op de wastafel passen, maar qua looks ook aansluiten bij de rest van uw badkamer. Vindt u het lastig om een geschikte wastafelkraan te vinden? Geen zorgen, met een assortiment van bijna 3000 wastafelkranen vindt u bij Sanitairwinkel altijd wat u zoekt!

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews

Wastafelkraan

Ben je op zoek naar wastafelkranen voor in de badkamer? Dan ben je bij Sanitairwinkel aan het juiste adres! Wij hebben het grootste assortiment badkamerkranen. In alle gevallen zijn de wastafelkranen eenvoudig online te bestellen en vaak vanuit voorraad leverbaar. Met het grootste assortiment wastafelkranen biedt Sanitairwinkel je een uitgebreid aanbod, zodat je altijd een geschikt exemplaar voor jouw badkamer vindt. Mocht een model niet op voorraad zijn in de showroom, dan hebben wij vergelijkbare modellen waarmee je een goede impressie van het product krijgt. We zien je graag in onze showroom, waar wij je voorzien van advies over onze wastafelkranen.

Kwaliteitsmerken

Met een Grohe wastafelkraan kiest u voor kwaliteit. Grohe is een van de koplopers in de badkamer- en sanitairwereld. Naast Grohe leveren wij andere kwaliteitsmerken zoals Plieger, Hotbath of Hansgrohe. Kwaliteitsmerken koop je uiteraard aantrekkelijk geprijsd bij Sanitairwinkel. Daarnaast biedt Sanitairwinkel als exclusief dealer ook het Saniclass assortiment aan. Saniclass heeft een uitgebreid assortiment van wastafelkranen, geleverd tegen een scherpe prijs. De garantieduur is minstens twee jaar, maar op veel Saniclass producten heb je zelfs vijf jaar garantie. De garantievoorwaarden worden altijd met het product meegeleverd.

Soorten wastafelkranen

Inbouw wastafelkranen: met een inbouw wastafelkraan kun je het product netjes wegwerken in de wand. Bij Sanitairwinkel heb je de keuze uit diverse bekende merken. Wij hebben ons aanbod inbouw wastafelkranen sterk verrijkt met nóg meer merken. Nu ook leverbaar in unieke en gewaagde kleuren. Durft u het aan, een gouden of zwarte wastafelkraan?

Verhoogde wastafelkranen: deze wastafelkranen zijn ideaal toe te passen bij een opbouw waskom. De verhoogde wastafelkranen kenmerken zich door hun hoogte en komen daarbij makkelijk tot boven de waskom. Verhoogde wastafelkranen zijn verkrijgbaar in unieke designs en kleuren.

Zelfsluitende wastafelkranen: door middel van een drukknop sluit de wastafelkraan zichzelf af. Een voordeel hiervan is dat het waterverspilling tegengaat. Het grote voordeel van een zelfsluitende wastafelkraan is het voorkomen van onnodige waterverspilling. Dankzij het druksysteem vloeit er slechts een vooraf ingestelde hoeveelheid water uit. Onnodig water verspillen terwijl je je tanden poetst of even naar de zeep grijpt is verleden tijd met een zelfsluitende kraan. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Elektronische kranen: een mooi en cool alternatief voor de zelfsluitende wastafelkraan is de elektronische kraan. Een elektronische kraan werkt met een sensor, waarbij het water pas begint te lopen zodra hij beweging detecteert. Bovenop de milieuvriendelijke en geld besparende voordelen is de kraan ook nog eens hygiënisch. Na het wassen hoeven je handen de kraan namelijk niet meer aan te raken.

Wastafelkraan met waste uitvoering

Sanitairwinkel heeft vier verschillende uitvoeringen als het gaat om waste: draaiwaste, klikwaste, trekwaste en zonder waste. Dit geeft aan op welke manier je de wastafel kunt afsluiten en vervolgens weer kunt openen. Door middel van een waste is het mogelijk om de afvoerplug van een wastafel af te sluiten, zodat het water in de wastafel blijft. Als je een wastafelkraan hebt zonder waste uitvoering, dan kun je de wastafel alleen maar afsluiten door middel van een stop- of badknop.

Aantal gaten wastafelkranen

Kranen bij Sanitairwinkel hebben een verschillend aantal gaten, namelijk 1 gats, 2 gats en 3 gats wastafelkranen. Bij bijvoorbeeld 1 gats kranen houdt dit in dat het bestaat uit 1 onderdeel waarvoor een gat in de wastafel of wand aanwezig moet zijn of welke ervoor gemaakt moet worden. Hierdoor kan de kraan aangesloten worden. Mocht je er niet uit komen, neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies in onze showroom(s) of via onze klantenservice.

Besparing

Bij Sanitairwinkel helpen we u graag bij het besparen van water. Hierdoor ben je duurzaam bezig en het is nog goed voor de portemonnee ook. De mogelijkheden om water te besparen zijn enorm.  In ons assortiment hebben we al ruim 900 waterbesparende kranen, in prachtige kleuren en designs.

Wilt u ons ruime assortiment aan wastafelkranen met eigen ogen zien of wilt u specialistisch advies van een van onze medewerkers? De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week voor u geopend! 

Welke kraan past bij mijn badmeubel?

Nicky vertelt u over de mogelijkheden op het gebied van kranen in de badkamer. Hij behandelt de verschillende soorten inbouwkranen en legt uit welke bedieningen u kunt kiezen voor een wastafelkraan.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur