Douchegordijnen

Op zoek naar een douchegordijn? Bekijk het volledige aanbod douchegordijnen van verschillende topmerken. Daarnaast zijn er vele materialen, kleuren en afmetingen beschikbaar. Ook de benodigde bevestigingsmaterialen vind je binnen ons assortiment.

Resultaten 0-24 van 146

Douchegordijn

Het douchegordijn is een belangrijk accessoire voor het in de doucheruimte houden van spattend water. Het zorgt er grotendeels voor dat de rest van de badkamer niet nat wordt. Het gordijn wordt vrijwel altijd opgehangen aan een douchegordijnstang, welke beschikt over verschillende doucheringen.

Douchegordijnen in verschillende designs

Douchegordijnen zijn in veel verschillende kleuren, afmetingen en met verschillende designs verkrijgbaar. Daarmee kan een douchegordijn net die ene extra touch geven aan de looks en feel van uw badkamer. De schoonheid van een douchegordijn zit hem namelijk aan de buitenkant. Wij hebben verschillende douchegordijnen in ons assortiment, dus altijd een douchegordijn die in uw badkamer past!

Onderhoud van een douchegordijn

Het zal u misschien wel bekend in de oren klinken, maar de combinatie van vocht en hoge temperaturen is voor vele materialen niet goed. Dat geldt ook voor douchegordijnen. Deze combinatie zorgt namelijk in veel gevallen voor schimmel, wat vaak te zien is in de hoeken van een douche of een badkamer. Echter geldt dit niet alleen voor deze hoeken, maar vindt schimmelvorming vaak ook plaats bij douchegordijnen.

Juiste hoogte van het douchegordijn

Van groot belang is dan ook dat het douchegordijn op de juiste hoogte hangt en dus niet op de natte vloer eindigt. Door het douchegordijn af en toe te wassen kunt u bovendien ervoor zorgen dat het minder kans krijgt om schade aan te richten aan uw badkamer en/of doucheruimte.

Zorg dat het douchegordijn losgemaakt kan worden

Tot slot is het van belang dat het gordijn gemakkelijk los te maken is. Af en toe het douchegordijn ophangen zodat het kan drogen en een gedeelte van het vocht eruit kan trekken is ook verstandig.

Vragen over douchegordijnen?

Wenst u geholpen te worden voor de juiste keuze of zoekt u een product maar kunt u het niet vinden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag! Bovendien is het mogelijk om voor advies langs één van onze showrooms te komen.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur