Glaswissers

< >

Klap filters in Klap filters uit

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Breedte wisserblad

Meer Breedte wisserblad + Minder Breedte wisserblad -

Lengte

Meer Lengte + Minder Lengte -

Zonder boren

Meer Zonder boren + Minder Zonder boren -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Glaswissers / Douchetrekkers / Vloerwissers

Wanneer u een glazen wand heeft in u badkamer, dient u deze altijd goed te drogen na gebruik. U voorkomt dan kalkproblemen op uw glazen wand wat uiteindelijk leidt tot minder slijtage van de glazen wand. Een douchetrekker, ook wel vloerwisser genoemd, is de perfecte oplossing om uw douche na ieder gebruik netjes droog te maken zodat de douchewand langer mee gaat.

Het assortiment bestaat zowel uit losse glaswissers als glaswissers inclusief een bevestiging zodat u deze kan ophangen aan de muur. Zo is uw glaswisser altijd binnen handbereik.

Met of zonder boren

In ons assortiment vindt u onder andere douchewissers met een bevestiging. Deze zijn op verschillende manieren te bevestigen. Zo kunt u kiezen voor een bevestiging aan de muur door bijvoorbeeld te boren. Wilt u liever niet boren? Dan vindt u bij Sanitairwinkel ook douchewissers die u kunt bevestigen met bijvoorbeeld een zuignap of een haak.

Maten

Bij Sanitairwinkel vindt u een ruim assortiment aan badkamer trekkers. Bij een trekker zijn de maten natuurlijk ook van belang. Wij leveren glaswissers met een lengte van 17 cm tot 130 cm. Daarnaast is ook de breedte is van belang,  deze moet goed passen bij de douchewand die u in uw badkamer heeft staan. Wij leveren douchewissers met een breedte van 8 cm tot 34 cm.

Kleur en materiaal

Naast de functionele gemakken van een douchetrekker heeft het ook een esthetische kant. Bij Sanitairwinkel vindt u douchetrekkers in verschillende kleuren en materialen, zodat uw douchetrekker perfect bij het design van de rest van uw badkamer past.

Merken

In ons betaalbare en ruime assortiment vindt u glaswissers van verschillende topmerken. Zo leveren wij onder andere Haceka, Woodynox, Sphinx en Sealskin.

Contact

Heeft u vragen of twijfelt u of het bij uw badkamer past? U kunt 6 dagen per week contact opnemen met één van onze medewerkers of u kunt langskomen in één van onze showrooms voor een passend advies.

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 53

ajax loader

Resultaten 1-30 van 53

Er zijn hierboven 53 producten zichtbaar Naar boven