Mozaïek tegels

Met mozaïek tegels kan een badkamer fris en uniek naar eigen wens betegeld worden. Denk bijvoorbeeld aan mozaïek steentjes die bij elke muur verschillend tot uiting komen. Het mooie aan mozaïek tegels is dat er een bepaalde structuur of patroon in zit die de badkamer extra sfeer meegeven. Bij Sanitairwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan tegels waarbij goed wordt gelet op de kwaliteit van de tegels. 

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Mozaïek tegels

Van oudsher was mozaïek een vorm van het bijeenzetten van scherven aardewerk. Mozaïek is de kleinste variant tegel die er bestaat. Tegenwoordig brengt mozaïek leven in menig badkamer of wc. Mozaïek tegels zijn te combineren met vele andere tegels in zowel vloer als op de wand.

Het assortiment

Ons assortiment bestaat uit ruim 900 verschillende mozaïek tegels. De steentjes en figuurtjes zitten vastgelijmd op matjes, hierdoor kunt u de matjes als geheel op uw vloer of muur plaatsen. Wij hebben verschillende kleuren, afmetingen en merken in ons assortiment.

In alle kleuren van de regenboog kunt u mozaïek tegels bij ons vinden. Hierdoor kunt u op honderden manieren uw eigen sfeer creëren op uw badkamer en/of wc.

Verder bieden wij ook een ruim aantal verschillende afmetingen mozaïek tegels aan. De meest voorkomende mozaïek tegel is de afmeting 30x30cm, dit is meer de standaard afmeting van een mozaïek tegel. Op onze site kunt u al onze afmetingen rustig bekijken.

Tot slot hebben wij ook nog diverse merken in ons assortiment die bekend staan om de hoogwaardige kwaliteit producten die zij leveren. Hierbij moet u denken aan merken als Mosa, Sphinx en Villeroy & Boch. Uiteraard leveren onze andere merken die wij verkopen ook hoogwaardige kwaliteit producten.

Toebehoren

Het assortiment van Sanitairwinkel bevat ook alle toebehoren die u nodig hebt voor het plaatsen van de mozaïek tegels. Wand -en vloerlijmen worden net als de mozaïek tegels voor scherpe prijzen bij ons aangeboden. U hoeft dus niet verder te kijken!

Advies

Wanneer u nog verdere informatie wenst, kunt u ten allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Mocht u het assortiment mozaïek tegels liever met uw eigen ogen bekijken, dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms. De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week voor u geopend.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven