Hangende toiletten

Wandtoiletten winnen aan populariteit. Terecht, want een hangend toilet ziet er erg strak en net afgewerkt uit. Bovendien kunt u een wandtoilet gemakkelijker schoonmaken dan een staand toilet. Bij een wandtoilet zit er namelijk een open ruimte onder de pot waar u eenvoudig onder kunt dweilen. Sanitairwinkel heeft daarom een uitgebreid assortiment hangende toiletten, in verschillende afmetingen en kleuren. Zo vindt u altijd een geschikt wandtoilet!

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in showroom

Meer Te zien in showroom + Minder Te zien in showroom -

Levering

Prijs

min

max

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Met toiletzitting

Meer Met toiletzitting + Minder Met toiletzitting -

Zonder spoelrand

Meer Zonder spoelrand + Minder Zonder spoelrand -

Spoelvorm

Meer Spoelvorm + Minder Spoelvorm -

Diepte

Meer Diepte + Minder Diepte -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Vorm toilet

Meer Vorm toilet + Minder Vorm toilet -

Antikalkbehandeling

Meer Antikalkbehandeling + Minder Antikalkbehandeling -

Diepte

Meer Diepte + Minder Diepte -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Hangend toilet

Een hangend toilet, ook wel hangtoilet, wandcloset, hangcloset, wandtoilet of zwevend toilet genoemd, is een toilet waarbij de toiletpot aan een wand bevestigd wordt. Dit geeft een luxe uitstraling aan de badkamer of de toiletruimte. Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment aan hangtoiletten van alle bekende A merken. Hierbij kunt u denken aan een Villeroy en Boch hangtoilet, Sphinx hangtoilet, Duravit hangtoilet of Saniclass hangtoilet. In het uitgebreide assortiment hangende toiletten kunt u kiezen uit diverse typen wandtoiletten, denk hierbij aan de spoelvorm, kleur en de diepte van de hangtoilet. Er is altijd wel een exemplaar te vinden die past bij de stijl van uw badkamer of toiletruimte en die aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Hangend toilet / Zwevend toilet

Voor een hangtoilet zijn diverse benamingen geschikt. Het toilet hangt aan de wand, vandaar dat hangend toilet ook een veelgebruikte term is. Omdat het toilet ook zweeft boven uw vloer, noemt men een hangend toilet ook vaak een zwevend toilet.

Vlakspoel of diepspoel?

 

Hangtoilet compleet maken

Om uw hangtoilet compleet te maken dient u er goed op te letten dat u ook een zitting, inbouwreservoir en bedieningsplaat bestelt bij het hangtoilet. Om de keuze voor u gemakkelijk te maken en aan u direct een complete hangcloset te kunnen leveren heeft Sanitairwinkel toiletsets samengesteld: Voordelige Toiletsets. Zo heeft meteen alles compleet voor een nieuw toilet en hoeft u niet zelf uit te zoeken wat bij elkaar kan en past.

Advies nodig?

Wanneer u vragen heeft over een van onze modellen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Of kom langs in één van onze showrooms waar onze verkopers voor u klaar staan om te helpen met het kiezen van het hangend toilet die het beste past in uw badkamer of toiletruimte.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 550

ajax loader

Resultaten 1-30 van 550

Er zijn hierboven 550 producten zichtbaar Naar boven