Urinoirs

Urinoir

Een urinoir, ook wel plasbak genoemd, is uitermate geschikt als herentoilet. Een urinoir zien we nog niet in veel huishoudens, maar is perfect te gebruiken in combinatie met een 'normaal' hangend of staand toilet. Zowel heren als dames genieten van de voordelen. Voor heren is het prettiger om het toilet te bezoeken en dames zullen blij zijn met een schoner toilet.

Voordelen urinoir

Urinoirs kunnen geplaatst worden in zowel de toiletruimte als de badkamer. Omdat een urinoir relatief weinig ruimte in beslag neemt, past hij in veel ruimtes. Een ander voordeel van een urinoir is het watergebruik: in vergelijking met een toilet gebruikt hij minder water, wat uiteraard tot een besparing leidt op de kosten voor water. Een urinoir is dus erg gemakkelijk. Als u er de ruimte er voor heeft, raden we u zeker aan om te overwegen een urinoir te nemen.

Verschillende soorten urinoirs

Net als bij normale toiletten, zijn ook urinoirs in verschillende vormen, afmetingen en typen verkrijgbaar. Bij Sanitairwinkel raden we aan om een urinoir uit te kiezen die mooi aansluit bij uw toilet en wastafel. Ga voor dezelfde stijl om eenheid te creëren. Hetzelfde geldt voor de bedieningsplaat. Ga voor hetzelfde type als bij uw normale toilet of kies voor een sensor. Zo hoeft u niet meer handmatig door te spoelen. Super hygiënisch!

Urinoirset

Sanitairwinkel heeft ook enkele urinoirsets samengesteld met de populairste urinoirs en bedieningsplaten gecombineerd. Zit uw gewenste urinoir hier niet bij? Neem dan even contact met onze medewerkers. Zij helpen u met het zoeken naar een passend urinoir met bijbehorend reservoir.

Urinoir kopen

Overtuigd van de voordelen van een urinoir? Sanitairwinkel is dé toilet specialist met een groot assortiment urinoirs. Al onze urinoirs zijn altijd scherp geprijsd. Bekijk eenvoudig onze urinoirs van verschillende A-merken zoals: Duravit, Grohe en Villeroy & Boch. Bekijk ons complete aanbod online of bezoek één van onze showrooms voor deskundig advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur