Elektrische radiatoren

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Capaciteit

Meer Capaciteit + Minder Capaciteit -

Hoogte (cm)

  min

  max

Meer Hoogte (cm) + Minder Hoogte (cm) -

Breedte (cm)

  min

  max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Capaciteit (Watt)

  min

  max

Meer Capaciteit (Watt) + Minder Capaciteit (Watt) -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Elektrische radiator

Vroeger werden alle huishoudens verwarmd met gas. Langzaam maar zeker begint hier verandering in te komen. Eerst was verwarmen met elektriciteit namelijk een stuk duurder dan met gas, maar dat verschil neemt steeds verder af. Dat is niet alleen fijn voor uw portemonnee maar vooral ook voor onze planeet.

Milieu- en portemonneevriendelijke radiator

Een elektrische radiator is de groene oplossing voor de verwarming van uw huis. Meer en meer mensen kiezen voor een milieuvriendelijk huis. Elektrische verwarming is dan een uitstekend begin. De elektrische radiatoren kunnen namelijk met behulp van bijvoorbeeld zonnepanelen op zelf opgewekte stroom draaien. Daarnaast zijn veel van deze radiatoren tegenwoordig energiebesparend. Hierdoor betaalt u niet meer dan nodig is om uw huis lekker warm te houden.

Gebruik

Heeft u overal een gasverwarming in uw huis maar wilt u bijvoorbeeld ook in uw tuinhuis, schuurtje of andere kleine ruimte een fijne verwarming? Dan is een elektrische radiator ook een uitstekende oplossing. Deze ruimtes hoeven vaak maar voor korte tijd verwarmd te worden en daarvoor is een elektrische verwarming ideaal.

Kleuren en formaten

Bij nieuwe elektrische apparaten en voorwerpen wil het nog wel eens ontbreken aan een mooi design. Bij de radiatoren uit het assortiment van Sanitairwinkel is dat gelukkig niet het geval. Wij bieden ze namelijk in veel verschillende soorten en maten aan. Zo heeft u naast een milieuvriendelijke radiator ook nog eens een mooi design! Met merken als Plieger, Zehnder, en Vasco zit er ook voor u een geschikte radiator tussen.

Capaciteit elektrische radiator

Het is bij het uitkiezen van uw nieuwe elektrische radiator belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de radiator. Een verwarming die een grotere ruimte moet verwarmen heeft namelijk meer capaciteit nodig dan wanneer deze een kleinere ruimte moet verwarmen. Weet u niet zo goed hoeveel capaciteit u nodig heeft voor de ruimte of twijfelt u tussen een elektrische radiator of een radiator op gas? Neem dan even contact op met onze klantenservice!

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 439

ajax loader

Resultaten 1-30 van 439

Er zijn hierboven 439 producten zichtbaar Naar boven