Douche wc zitting

< >

Klap filters in Klap filters uit

Douche wc zitting

Overweegt u de aanschaf van een douche wc maar wilt u de toiletpot liever niet vervangen? Kijk dan eens naar de douche wc toiletzitting, waarbij alle functies van de douche wc zijn ingebouwd in de zitting.

Een douche wc zitting is een toiletbril met een geïntegreerde douchefunctie. Met één druk op de knop van het zijpaneel van de toiletbril of van de afstandsbediening, komt de verborgen douche-arm tevoorschijn en wordt het onderlichaam weldadig gereinigd met een lichaamswarme waterstraal. De douche wc toiletbril past in elke sanitaire ruimte en is er in verschillende uitvoeringen: van een basis opzetbril tot een zeer luxe compleet toilet voorzien van extra wellness functies.

Iedere douche wc closetzitting heeft zijn eigen functies en de innovaties worden steeds luxer. Sommige douche wc's hebben bijvoorbeeld een verwarmde zitting of ingebouwde föhn zodat u geen gebruik meer hoeft te maken van wc-papier.

Hou er rekening mee dat er voor bepaalde functies stroom en/of warm water nodig zijn in de toiletruimte.

Wanneer u nog verdere informatie wenst, kunt u ten allen tijde contact opnemen met de verkoop. U wordt dan vakkundig en snel geholpen.

Pagina:

Aantal:

Niet gevonden wat u zoekt?
Verwijder/wijzig filters om producten te vinden.

Bent u op zoek naar iets specifieks? Stuur ons het artikelnummer en wij geven u onze scherpste prijs!

Stel uw vraag
ajax loader
Er zijn hierboven 21 producten zichtbaar Naar boven