Rolgordijnen

Op zoek naar een nieuw rolgordijn om sfeer te geven aan uw badkamer? Sanitairwinkel heeft een groot assortiment rolgordijnen, van lichtdoorlatende rolgordijnen tot verduisterende rolgordijnen. Bovendien zijn ze passend voor elke badkamerstijl, van modern tot klassiek. Bestel direct online of kom langs in een van onze showrooms. Heeft u vragen over welk type geschikt is voor uw badkamer? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Resultaten 0-24 van 51

Rolgordijn kopen

De badkamer is een unieke ruimte in uw huis. Omdat de badkamer een vochtige ruimte is, is het niet verstandig om een gordijn voor het raam te hangen. In plaats daarvan kunt u beter kiezen voor vochtbestendige raambekleding zoals een rolgordijn van kunststof. Dit type raamdecoratie is gemaakt van polyester en is makkelijk af te nemen met een vochtige doek. Een rolgordijn in de badkamer heeft een verduisterende werking, waardoor u meer privacy heeft als het gordijn gesloten is. Het geeft u ook de mogelijkheid om te spelen met de lichtinval om zo sfeer te creëren. Kies uit onder andere lichtdoorlatende rolgordijnen of verduisterende rolgordijnen. Het ruime aanbod aan kleuren en afmetingen, biedt voor ieder wat wils.

Verduisterend rolgordijn

Verduisterende rolgordijnen houden het meeste licht buiten en daarnaast bent u verzekerd van volledige privacy. Tevens heeft een verduisterend rolgordijn een isolerende werking, waardoor de temperatuur altijd aangenaam blijft. 

Lichtdoorlatend rolgordijn

Niet vaak zult u de badkamer volledig willen verduisteren met een rolgordijn. U kunt dan ook kiezen voor een lichtdoorlatend rolgordijn. Zo bent u niet zichtbaar van buiten, maar blijft uw silhouet wel zichtbaar. U creëert meer privacy, maar behoudt u het natuurlijke licht van buiten. 

Meer informatie

Wenst u geholpen te worden met uw keuze of zoekt u een raamdecoratie maar kunt u deze niet vinden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur