Instapbaden

Resultaten 0-24 van 28

Instapbaden

Veel mensen op leeftijd of mensen met een fysieke beperking vermijden het bad omdat dit eventueel valgevaar zou kunnen veroorzaken of omdat ze het niet meer alleen kunnen. Dit terwijl badderen juist goed is voor de mens. Het zorg voor rust en ontspanning in het lichaam en is goed voor spieren en gewrichten.

Bij ons vindt u de oplossing! Bij Sanitairwinkel vindt u naast normale standaard baden ook instapbaden, welke ideaal zijn voor ouderen of mensen met een fysieke beperking.

Hoe werkt een instapbad?

Een instapbad is een normaal bad met aan de zijkant een deurtje. U kunt via het deurtje veilig het bad in en het deurtje weer sluiten. Het deurtje in het instapbad is waterdicht dus uw badkamer blijft droog, daarnaast opent het deurtje naar binnen dus heeft u geen extra ruimte nodig in uw badkamer. U kunt er ook altijd voor kiezen om  extra badgrepen te monteren, voor extra veiligheid. Zo kunnen ook ouderen langer zelfstandig in bad.

Douche

Bij een instapbad heeft u ook de mogelijkheid om te douchen. Hierbij kunt u het deurtje open laten zonder dat de badkamer nat wordt. Het water wordt netjes afgevoerd in het putje. Wel raden wij u aan om een badwand te monteren voor het gespetter van het douchen.

Uitvoeringen

Bij Sanitairwinkel vindt u instapbaden in vele verschillende afmetingen en kleuren, zodat er voor u altijd een passend bad bij zit. Daarnaast zijn onze instapbaden in verschillende prijsklassen.

Contact

Heeft u interesse maar wilt u een vrijblijvend advies? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of kunt u langskomen in één van onze showrooms. Daar zult u verder geholpen worden totdat u het juiste bad gevonden heeft.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur