Bad onderdelen

Met deze bad onderdelen maak je jouw ligbad helemaal compleet! Hierdoor kun je optimaal genieten van jouw rustmomenten in bad. Deze producten passen in vrijwel iedere badkamerstijl aangezien de meeste een neutraal design hebben. De producten zijn te gebruiken met een volledig nieuw bad, maar zijn ook te gebruiken als vervanger van onderdelen die niet meer helemaal werken zoals jij wenst. Maak jouw ideale ligbad compleet met de onderstaande bad onderdelen.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45819 reviews

De juiste afmetingen van jouw nieuwe bad

Afmetingen bad

Bad onderdelen

Onderdelen voor het bad zijn erg praktisch en zelfs noodzakelijk bij de aanschaf van een bad. Daarnaast zijn de producten op deze pagina ook erg handig wanneer een bepaald onderdeel toe is aan vervanging. Deze producten zijn makkelijk te combineren met eigenlijk elke badkamerstijl, ze hebben namelijk een neutraal design.

Badafvoer

Een badafvoer is een belangrijk badonderdeel. Zonder een waste en afvoerplug wordt het namelijk erg lastig om het bad vol te laten lopen met water. Ons assortiment bestaat uit losse afvoerpluggen, klikwastes, overloopcombinaties en badsifons. De badafvoeren zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, chroom is hier de populairste van.

Badpanelen

Door middel van het gebruik van badpanelen kun je jouw ligbad een eigen karakter geven. Badpanelen zorgen namelijk voor de afwerking van het bad aan de zijkant(en). Bij het kiezen van een badpaneel is het belangrijk dat je de juiste maat kiest, de badpanelen zijn namelijk speciaal gemaakt voor een type ligbad.

Badpoten

Zowel een inbouwbad als een vrijstaand bad, staan meestal op poten. Wanneer je gebruik maakt van badpoten, is het zeker dat het ligbad een stabiele basis heeft. Bij een vrijstaand bad, zijn de badpoten natuurlijk te zien. Daarom hebben wij badpoten in ons assortiment die ook mooi zijn voor het oog. Bijvoorbeeld badpoten in een klassieke stijl, maar ook badpoten met een modern design.

Badvulcombinaties

Een badvulcombinatie dient zowel voor het vullen voor het bad, als het afvoeren van het water. De badvulcombinaties zijn aan te sluiten in combinatie met de inbouwkraan. Ook zijn er inbouwbadkranen inclusief badvulcombinatie te vinden in ons assortiment, bijvoorbeeld die van Crosswater.

Bad onderdelen kopen

Wil jij inspiratie op doen voor jouw ligbad of wil je persoonlijk advies van onze medewerkers? Kom dan langs in één van onze showrooms en wij helpen jou graag! Geen tijd om langs te komen, maar wil je alsnog advies ontvangen? Dat is geen probleem! Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag met een passend antwoord op jouw vraag!