Clou First

Er zijn hierboven 17 producten zichtbaar
Naar boven

Clou - First: compleet en hedendaags badkamerconcept

First is een compleet en hedendaags badkamerconcept. Wastafels, fonteinen, planchet en kasten, spiegels, baden, toilet & bidet. In deze serie vindt de consument het allemaal. En in verschillende uitvoeringen. De vloeiende, organische, sculpturale vormen geven elke badkamer een eigentijdse maar vooral natuurlijke, warme uitstraling.

Uitgebreide keuze

First is zeer uitgebreid. In formaat. In materiaal. In de combinatie ervan. Of het nu gaat om een grote of kleine wastafel. Met of zonder planchet of spiegel. Hoog of juist breed. Als wand- of hoekoplossing. Met of zonder meubel. In zebrano, ebben of gekleurd MDF. Met de bijpassende baden, toiletten, fonteintjes en bidets biedt deze serie vooral keuzevrijheid en inspiratie. Met First krijgen grotere ruimten eigenzinnige allure en wordt zelfs de kleinste badkamer of toiletruimte heel speciaal. First is de serie om uw waardering voor well-being letterlijk en figuurlijk te bevestigen.

Innovatief

Kenmerkend voor het badkamerconcept First is de toepassing van bijzondere, innovatieve materialen: keramiek, beton, gezoet basalt, mineral marmer en Cristelplant?. Deze hightech materialen bieden een ongekende vrijheid in vormgeving. Hieraan danken de First producten hun elegante, sculpturale vormgeving.