Clou Vale fonteinen keramiek

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Clou Vale fontein

Zonder een fontein is je toiletruimte niet compleet. Een fontein is niet alleen een praktisch product, maar is ook bepalend voor de look van de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor de Clou Vale, een compact en minimalistisch fontein, dat ideaal is voor kleine toiletruimtes. De fonteinen in de Vale serie zijn gemaakt van keramiek. Dit materiaal is niet alleen slijtvast en hittebestendig, maar zorgt ook voor een strak geheel. De strakke vormgeving legt daarmee een ideale basis voor de inrichting van een toiletruimte. Bij Sanitairwinkel vind je Clou Vale fonteinen in diverse kleuren en vormen. Dus er zit altijd een geschikt exemplaar tussen voor in jouw toiletruimte!

Clou bij Sanitairwinkel

Bij Sanitairwinkel kun je terecht voor producten van het merk Clou. Clou is een populair en toonaangevend merk in de badkamer- en sanitairwereld. Sanitairwinkel biedt een uitgebreid assortiment van Clou, uiteraard aantrekkelijk geprijsd.

Meer informatie

Het assortiment van Vale bevat fonteinen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast kun je de fontein uitbreiden met kranen uit de diverse Clou series. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op! We helpen je graag. Veel producten zijn ook te bewonderen in een van onze showrooms.