Compleet inbouw toilet

Wil je de badkamer of de wc vernieuwen? Bij Sanitairwinkel vind je een uitgebreid assortiment wc’s en accessoires. Dat is handig want zo slaag je bij ons in één keer voor een compleet inbouwtoilet. Een set voor een inbouw wc bestaat uit: de wc pot, wc bril, inbouwreservoir en de bedieningsplaat. Zo heb je meteen alles bij elkaar voor jouw nieuwe toilet. Je bent er dan ook meteen van verzekerd dat alles bij elkaar past.

Wandcloset set

Natuurlijk mag ook het kleinste kamertje in huis worden gezien. Met de keuze voor een wandcloset bespaar je ruimte, de wc hangt aan de muur en daardoor lijkt de ruimte groter. Ander voordeel: het schoonmaken van de vloer en wc wordt hierdoor makkelijker. Bij Sanitairwinkel bieden we verschillende sets aan zodat er altijd een stijl aan je verwachtingen voldoet. Zo maak je van de wc of badkamer een stijlvolle ruimte.

Bekijk complete toiletsets

Inbouwtoiletset

Inbouwtoilet: extra opties

Wij adviseren je graag om het perfecte en complete toilet te vinden. Je kunt je alvast oriënteren door na te denken over de volgende opties.

1. Bij een compleet inbouwtoilet kun je kiezen voor een wc met een softclose toiletzetting; de toiletbril valt dan geruisloos en geleidelijk dicht.

2. Dan zou een compacte inbouw wc een oplossing kunnen zijn om ruimte te besparen.

3. Makkelijk de toiletpot reinigen? Met de Quick-release toiletzittingen kun je de wc bril eenvoudig en snel demonteren van de toiletpot, zodat je er makkelijk bij kunt voor de beste reiniging.

4. Tot slot heb je de keuze tussen een diepspoel en vlakspoel compleet inbouwtoilet. Bij een diepspoel toilet valt de boodschap direct in het water, dit heeft als voordeel dat het nare geurtjes kan verminderen. Bij een vlakspoel toilet valt de boodschap op een plateautje.