Douchecabine 100x100 cm

Een nieuwe douchecabine in de afmeting 100x100 cm is een goede keus als je een mooie grote ruimte wilt om in te douches. Met dit formaat kun je zelfs prima met z'n tweeën douchen. Bekijk ons assortiment en bestel online of breng een bezoek aan één van onze showrooms!

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45879 reviews

Douchecabine 100x100

Een populaire afmeting voor een douchecabine is 100x100 centimeter. Een 100x100 douchecabine is lekker ruim om in je eentje in te douchen en is ook geschikt voor twee personen. Zo heeft u bijvoorbeeld ook nog ruimte voor handige doucheaccessoires zoals zeep- en shampoohouders. Sanitairwinkel heeft douchecabines 100x100 van glas en acryl. Daarnaast kunt u kiezen uit helder glas of glas met een decor.

Modellen douchecabine 100x100

Zelfs wanneer de afmetingen en het type glas van de douchecabine al vastliggen is er nog ontzettend veel variatie in de modellen 100x100 douchecabine, bijvoorbeeld in de vorm. U heeft de keuze uit een standaard vierkante douchecabine, maar ook uit een vijfhoek of kwartronde douchecabine. U bepaalt zelf welke het beste in uw badkamer past. Als u een compactere badkamer heeft is het soms makkelijker om een kwartronde of vijfhoekige douchecabine te installeren. Zo houdt u meer loopruimte over.

Type deur

De douchecabines 100x100 zijn uitgerust met verschillende soorten deuren. Bijvoorbeeld douchecabines met schuifdeur, douchecabines met klapdeur en douchecabines met een draaideur. Elk type deur heeft zijn eigen voordelen. In ruimere kamers zou een klapdeur goed passen, in kleinere badkamers is een schuifdeur misschien makkelijker. Ook hier ligt het weer helemaal aan uw eigen smaak en voorkeur.

Onderhoud

Douchecabines worden tegenwoordig zo ontworpen dat ze mooi én praktisch zijn. Douchecabines zijn een prominent onderdeel van de badkamer en springen meteen in het oog. Daarom is het belangrijk dat deze er goed uit ziet. Het design moet goed zijn, maar het helpt ook als de 100x100 douchecabine mooi schoon is. Veel douchecabines hebben dan ook een antikalk behandeling gehad. Dit zorgt er niet voor dat de kalk helemaal wegblijft. Maar het helpt wel de kalk te bestrijden. Kijk ook eens bij onze reinigingsproducten voor hulp bij het schoonhouden van uw 100x100 douchecabine!

Alle merken douchecabines

Met het grootste aanbod sanitair producten biedt Sanitairwinkel alle merken Douchecabines aan in alle prijsklassen. Op onze website treft u alvast een groot assortiment douchecabines aan, maar in onze showrooms kunnen we u nog beter adviseren.