Douchecabine 120x90 cm

Een douchecabine van 120x90 wordt over het algemeen als zeer ruim ervaren. Er is meer dan genoeg ruimte om je vrij te bewegen. En dat is in een douche uiteraard erg fijn. Bovendien geeft het een heel ruimtelijk gevoel aan de badkamer wanneer je er een douchecabine van 120x90 in hebt staan. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment van Sanitairwinkel in douchecabines van 120 bij 90 cm. Dankzij de vele keuzemogelijkheden zie je er geheid een goede optie tussen staan.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Douchecabine 120x90

Een douchecabine 120x90 is 120 cm bij 90 cm. Dat betekent dat je in je badkamer voldoende ruimte moet hebben om een douchecabine van dit formaat in kwijt te kunnen. Echter is dat in de meeste badkamers wel het geval, tenzij deze relatief erg klein is. Een douchecabine 120x90 is niet voor niets momenteel erg populair. Het komt namelijk met de volgende voordelen:

Zeer ruimtelijk

In tegenstelling tot een douchecabine van bijvoorbeeld 90 bij 90 cm, heb je bij een douchecabine 120x90 net wat extra ruimte om te manoeuvreren. Hierdoor ben je bijvoorbeeld in staat om net naast de waterstraal te gaan staan om je te wassen. Of om in de douche te stappen zonder dat je meteen nat wordt. Ook is het heel goed mogelijk om samen te douchen in een douchecabine 120x90.

Strakke afwerking

Verder is er bij een douchecabine 120x90 altijd sprake van een mogelijkheid tot strakke afwerking. Door het rechthoekige design past deze douchecabine bijvoorbeeld perfect in de hoek van de badkamer. Je maakt dan optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook nog een bad en een wastafel plaatsen zonder dat je qua ruimte in de knel komt.

Scherpe prijs

Daarnaast vinden we het bij Sanitairwinkel erg belangrijk dat er altijd scherpe prijzen worden gehanteerd. De klant is uiteindelijk koning en dus willen een uitgebreid en voordelig aanbod aan je aanbieden. Wanneer je de verschillende opties langsloopt zul je dan ook al snel zien dat er relatief voordelige prijzen bij de douchecabines staan. We maken daarnaast ook veelvuldig gebruik van aanbiedingen.

Douchecabine 120x90 kopen

Ben je momenteel dus aan het overwegen om een douchecabine 120x90 te kopen? En ben je er nog niet helemaal uit welke optie het gaat worden? Bekijk dan zorgvuldig wat we momenteel aanbieden bij Sanitairwinkel. Gezien het feit dat ons aanbod zeer groot is, zit de perfecte optie er voor jou zeer waarschijnlijk wel tussen.