Douche schuifdeur

Een schuifdeur is ideaal voor een wat kleinere badkamer. Sanitairwinkel biedt u daarom een uitgebreid assortiment van bijna 1000 schuifdeuren! U kunt kiezen uit verschillende formaten, kleuren en glasdecors. Bij Sanitairwinkel heeft u bovendien keuze uit allerlei merken met schuifdeuren in verschillende prijsklassen. Vragen? Kom dan vooral langs in één van onze showrooms voor deskundig en onafhankelijk advies!

Douche schuifdeur

Sanitairwinkel heeft een groot assortiment douchedeuren, waaronder ook veel douche schuifdeuren. Schuifdeuren zijn ideaal voor de wat kleinere badkamers. Ze zijn namelijk ruimtebesparend. Schuifdeuren nemen een stuk minder ruimte in dan bijvoorbeeld een klapdeur, maar ze zorgen er toch voor dat de douchecabine volledig kan worden afgesloten. Sanitairwinkel verkoopt enkel douchedeuren van de hoogste kwaliteit.

Type schuifdeuren

Ons assortiment schuifdeuren is erg breed. Zo bieden wij douche schuifdeuren aan met één tot vier wanden. U kunt zelf kiezen wat u het beste bij uw badkamer vindt passen. Ook de kleur van het beslag kunt u volledig naar wens kiezen. Onze douchedeuren zijn daarnaast in veel verschillende afmetingen beschikbaar zodat ze ook precies in uw badkamer passen!

Glas Decor

De meeste douchedeuren zijn van helder glas. U heeft echter ook de mogelijkheid om glas te kiezen met een ander decor. Bent u niet op zoek naar een glazen deur? Dan hebben wij ook nog enkele schuifdeuren van kunststofglas voor u.

Merken

Sanitairwinkel heeft een ruim aanbod van de beste merken. We hebben mooie, functionele en veilige schuifdeuren met kwaliteitsgarantie van topaanbieders op het gebied van sanitair. Al onze deuren worden zorgvuldig voor u geselecteerd. U vindt hier bekende merken zoals Novellini, Sealskin en Huppe, eigen merken zoals Saniclass, maar ook minder bekende merken. Zo is er voor ieder budget en elke badkamer een passende douchedeur.

Veilig met Softclose

Veel van onze deuren zijn uitgerust met Softclose. Dat wil zeggen dat de deur nooit hard dichtklapt omdat hij automatisch afremt en zachtjes wordt dichtgetrokken. Zo voorkomt u schade en uw douche schuifdeur gaat een stuk langer mee. De softclose schuifdeuren zijn veilig omdat er geen kans meer is op beknelde vingers. Bovendien worden douche schuifdeuren steeds vaker uitgevoerd in veiligheidsglas.

Antikalk

Om de schuifdeur zo goed mogelijk schoon te houden, willen we u graag op onze reinigingsmiddelen wijzen! Passende reinigingsmiddelen kunnen er aan bijdragen dat uw deur langer mooi en hygiënisch blijft.

Complete douchesets

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een douchedeur? Neem dan gerust contact met ons op! U bent van harte welkom in onze showrooms voor een passend advies. Het is ook mogelijk om via de website contact op te nemen met de online klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur