Aco douchegoot

Aco douchegoten geven een mooie finishing touch aan de sanitaire ruimte. Bij Sanitairwinkel hebben wij een ruim assortiment aan Aco douchegoten. Zo is er altijd eentje die past bij jouw stijl en badkamer. De Aco douchegoten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee, een perfecte keus dus! 

Aco douchegoot

Een Aco douchegoot geeft een mooie finishing touch aan de sanitaire ruimte. Aco douchegoten zijn van goede kwaliteit gemaakt en gaan daardoor lang mee! De douchegoten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen zodat er altijd eentje is die perfect bij jouw sanitaire ruimte past. Bij Sanitairwinkel hebben wij een ruim assortiment aan Aco douchegoten.

Twee opties voor plaatsing douchegoot

Er zijn twee opties voor de douchegoot, de douchegoot bij de ingang van uw douchedeur/ inloop te plaatsen of aan de achterzijde. Als je dit bepaald hebt, is het tijd om de douchegoot te kopen. Niet iedere douchegoot is namelijk geschikt om te gebruiken bij de ingang en andersom. Het is dus belangrijk om hierop te letten bij de koop en anders advies te vragen in de winkel.

Verschillende soorten douchegoten:

Aco douchegoot met flens

Een douchegoot met flens heeft een ‘randje’ om de douchegoot heen. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijker waterdicht te instaleren zijn.

Aco douchegoot met muurflens

Een douchegoot met muurfles heeft een opstaande rand voor plaatsing tegen de muur. Deze moet tegen de muur worden bevestigd.

Aco douchegoot met vloerflens

Een douchegoot met vloerfles kan vrij in de ruimte geplaatst worden maar kan ook bevestigd worden aan de grond.

Kom langs in één van onze showrooms

Wil jij ons ruime assortiment aan Aco douchegoten met eigen ogen zien of wil je specialistisch advies van een van onze medewerkers? Kom dan langs in onze showrooms en wij helpen jou graag! De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week voor jou geopend. Geen tijd om langs te komen maar wil je alsnog graag advies ontvangen? Geen probleem, neem contact op met onze klantenservice en bij helpen jou graag met een passend antwoord op jouw vraag!