Easydrain douchegoot

Een douchegoot is onmisbaar in elke badkamer! Een easy drain douchegoot staat voor functionaliteit en comfort. De producten zijn uitgebreid getest en zeer praktisch en gebruiksvriendelijk. Bij Sanitairwinkel hebben wij een ruim assortiment aan easy drain douchegoten zodat er altijd eentje is, die past bij jouw badkamer.

Easy drain douchegoot

Een easy drain douchegoot maakt de douche helemaal af. De douchegoot is niet alleen praktisch maar ziet er ook mooi uit. Zo is de douche perfect afgewerkt en klaar voor gebruik.

Twee opties voor plaatsing douchegoot

Er zijn twee opties voor de douchegoot, de douchegoot bij de ingang van uw douchedeur/ inloop te plaatsen of aan de achterzijde. Als je dit bepaald hebt, is het tijd om de douchegoot te kopen. Niet iedere douchegoot is namelijk geschikt om te gebruiken bij de ingang en andersom. Het is dus belangrijk om hierop te letten bij de koop en anders advies te vragen in de winkel.

Verschillende soorten douchegoten:

Douchegoot met flens

Een douchegoot met flens heeft een ‘randje’ om de douchegoot heen. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijker waterdicht te instaleren zijn.

Douchegoot met muurflens

Een douchegoot met muurfles heeft een opstaande rand voor plaatsing tegen de muur. Deze moet tegen de muur worden bevestigd.

Douchegoot met vloerflens

Een douchegoot met vloerfles kan vrij in de ruimte geplaatst worden maar kan ook bevestigd worden aan de grond.

Easy drain douchegoot

Easy drain richt zich op functionaliteit en comfort. De producten worden allemaal uitgebreid getest en zijn daarom praktisch en gebruiksvriendelijk. Easy drain hecht veel waarde aan innovatie in de badkamer en heeft zijn producten hierop aangepast. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan detail. Een easy drain douchegoot is een goede toevoeging aan jouw badkamer.

Kom langs in één van onze showrooms

Wil jij ons ruime assortiment aan Easy drain douchegoot met eigen ogen zien of wil je specialistisch advies van een van onze medewerkers? Kom dan langs in onze showrooms en wij helpen jou graag! De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week voor jou geopend. Geen tijd om langs te komen maar wil je alsnog graag advies ontvangen? Geen probleem, neem contact op met onze klantenservice en bij helpen jou graag met een passend antwoord op jouw vraag!