Douchegoot zwart

Een douchegoot maakt de douche helemaal af en ziet er mooi afgewerkt uit. Bij Sanitairwinkel hebben wij douchegoten in verschillende soorten en maten zodat er altijd eentje is die bij jouw badkamer past. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte douchegoot om de rest van de badkamer te matchen.

Er zijn hierboven 17 producten zichtbaar
Naar boven

Douchegoot zwart

Een douchegoot is noodzakelijk in de douche. Zonder douchegoot kan het water niet weglopen en zou de badkamer vol water staan na het douche. Er zijn verschillende soorten douchegoten, met flens of zonder maar ook in meerdere kleuren en formaten.

Twee opties voor plaatsing douchegoot

Er zijn twee opties voor de douchegoot, de douchegoot bij de ingang van uw douchedeur/ inloop te plaatsen of aan de achterzijde. Als je dit bepaald hebt, is het tijd om de douchegoot te kopen. Niet iedere douchegoot is namelijk geschikt om te gebruiken bij de ingang en andersom. Het is dus belangrijk om hierop te letten bij de koop en anders advies te vragen in de winkel.

Verschillende soorten douchegoten:

Douchegoot met flens

Een douchegoot met flens heeft een ‘randje’ om de douchegoot heen. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijker waterdicht te instaleren zijn.

Douchegoot met muurflens

Een douchegoot met muurfles heeft een opstaande rand voor plaatsing tegen de muur. Deze moet tegen de muur worden bevestigd.

Douchegoot met vloerflens

Een douchegoot met vloerfles kan vrij in de ruimte geplaatst worden maar kan ook bevestigd worden aan de grond.

Zwarte douchegoot

Een zwarte douchegoot past perfect bij jouw industriële badkamer. Het past goed bij de andere meubels en het laat de badkamer er extra afgewerkt uitzien. Maar een zwarte douchegoot staat ook stoer in de badkamer en is makkelijk te combineren. Een zwarte douchegoot past hierdoor bij veel verschillende badkamers.

Kom langs in één van onze showrooms

Wil jij ons ruime assortiment aan douchegoot zwart met eigen ogen zien of wil je specialistisch advies van een van onze medewerkers? Kom dan langs in onze showrooms en wij helpen jou graag! De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week voor jou geopend. Geen tijd om langs te komen maar wil je alsnog graag advies ontvangen? Geen probleem, neem contact op met onze klantenservice en bij helpen jou graag met een passend antwoord op jouw vraag!