Douglas Jones

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45818 reviews

Douglas Jones

Voor mooie tegels ben je bij Douglas & Jones aan het juiste adres! Dit merk focust op innovatie en heeft een liefde voor design. Hierbij leveren ze topkwaliteit voor vloeren en wanden met karakter.

Douglas Jones assortiment

Douglas & Jones biedt een prachtige selectie van vloer- en wandtegels met een natuurlijke look. Het merk heeft tientallen jaren ervaring met het produceren van tegels. Douglas & Jones gaat er continu voor om dingen nóg mooier en beter te maken. Met de tegels van Douglas & Jones creëer je eenvoudig een luxe en stijlvolle ruimte.

Praktische tegels

De tegels van Douglas & Jones zijn gemaakt van porcellanato, een materiaal dat vaak wordt gebruikt voor vloertegels in de badkamer. Porcellanato is zeer compact en sterk. De tegels zijn zeer hard en nemen nauwelijks vocht op. Het vocht blijft namelijk op de tegel liggen. Naast dat porcellanato waterbestendig is, heeft het materiaal ook nog eens een hoge krasweerstand.  

Collecties van Douglas Jones

Douglas & Jones produceert verschillende collecties met tegels in allerlei stijlen, zo is er voor ieder wat wils. Zo hebben de Magnum en Marbles-series een prachtig marmerdessin en een authentieke look. Terwijl de Metals serie unieke tegels biedt met een nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal. De One by One collectie bevat grote, neutrale tegels die vooral erg uitblinken op grote oppervlakken. En kies voor de Manor serie als je wilt gaan voor warme, karakteristieke tegels met elegantie. Neem een kijkje en ontdek alle verschillende tegels van Douglas & Jones!

Douglas Jones tegels kopen

Douglas & Jones biedt een prachtig assortiment tegels en maakt van elke muur of vloer een kunstwerk. Veel tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Heb je advies nodig over Douglas & Jones tegels? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt eenvoudig via de website contact op nemen met onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in één van onze showrooms voor een passend advies.